Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opojna droga mariuhana,,jaga jb kose jos navuko na gandzu??Jedino izlijecijo i dobar apetit necu dalje radi dusmana,,ja licno svaki dan ispusim najmanje 2 dzoksa i nista manje vise nije nijedan sportistaa neznamti koji zdraviji od mene a tako zivim od 16 god a sadamije 35/6..
Steta, toliko struje covjek potrosio..
Ljudi legalizujte droge,pomrijesmo od alkohola:)
Nije to laboratorij, tu se radi o čitavoj plantaži u stanu .... Što ti je ta poljoprivreda uznapredovala ... ? ? ?
"Policija je u jednom stanu na Sokocu pronašla laboratoriju za uzgoj opojne droge "marihuane“." WTF? Jel to marihuana tolika novotarija da se mora objašnjavati i stavljati pod navodnike? Ja bih za svaki slučaj preformulisao ovako: Organizacija javnog reda i mira "policija" je u jednoj boravišnoj nekretnini "stanu" na četničkoj vukojebini "Sokocu" pronašla tehničko-proizvodno postrojenje "laboratoriju" za uzgoj opojne droge "marihuane".
Dobri ste.....kad se radi o drogi nijednog NEGATIVNOG komentara :-)
slika i prilika današnje omlaTine.
Fasisticko,seljoberska drzava hapsi samo normalan sviet,prava narkomafija je na vlast,sve vjernici i saburlije mamu im jebemm u pikku.i
imal neko presade? Imam jednu praznu sobu sa sunčane strane
imam ja suncokreta ;)
hajd daj šta daš lakše ću provarit dnevnopolitičku svakodnevicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)