U ruševinama 'Strojorada'
0
U Sarajevu pronađen još jedan muški leš
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo tako prejaka droga dosla, 2 narkomana na drugi svijet posla, nastavite samo tako moroni ste obicni...
Policija i politicari zaradjuju na drogi,a ovu smrt jednostavno treba njima staviti na dusu !!! Policiju manite se marihuane i hvatajte ljude koje valjaju prljav herion !!!
Svi oni koji se upuste u ovo znaju da ce ih stici kraj kad tad.. Zao mi je sto se ovo desava jer unistavaju omladinu.. http://www.youtube.com/watch?v=BkhZ-ivtA4g
Pipo sine a tu si se odmetno, vrati se kuci, nedostajes nam mnogo. Ajde sine rodio te da se i ja malo \"rasteretim\", pusti ove iz grada ne znaju oni sta je bosansko selo..
Pipo sine a tu si se odmetno, vrati se kuci, nedostajes nam mnogo. Ajde sine rodio te da se i ja malo \"rasteretim\", pusti ove iz grada ne znaju oni sta je bosansko selo..
dvojna drzavljanstva tijesno su vezana za organizirani kriminal u lancu narko mafije, od politickog vrha do \'sitnog dilera\'. zanimljivo... pored silnih mupova na svim razinama vlasti i uopce pored institucija zakonodavne i izvrsne vlasti , pa pored armije psihologa, psihijatara, psihoterapeuta, pedagoga, sociologa, i sl., jedina terapija su efendije, hodze, popovi, svecenici, svestenici i inace religijska ljecilista...
Normala, bacas li ga ponekad na Alena Skoru, a? Ili ti je zvaljo Avdic treba godine :D:D:D:D
@normala vidim da te osim droga i pamet zaobisla i jos stosta izgleda, bolje bi ti bilo da si zapalio koji joint svijet bi ti bio ljepsi, a ne tako propo ko melcin horoz nit si fudblaer niti ista drugo, najveci uspjeh u fudbalu ti je da spavas u dresu sarajeva, e jadan. @pipo ma pretpostavljao sam ja da si ti iz Bukovice, e sta vam taj hodza traume napravi majko moja, al ne brini sine nece ti vise niko oko guzice caprkat. @nuno jes nuno nevalja drogu jesti, reci ti njima, to se pusi, smrce,u venu a ne jest ko neki kloc, kud ce ova omladina danasnja kad drogu jedu.
ko jede drogu more se ovome nadat
kako je ova grbavica prije bilo dobro naselje... sad ovi narkomani i huligani pokvarise sve
Jos jedna zrtva vladajuceg rezima, ali i samoproglasene opozicije koju predvodi Zlaja Stanjin. Njihova djeca ne umiru kao psi po rusevinama,.
Ovo je ubistvo! Gdje su sada oni zamahivaci \"Akcija gradjana\" da vrse pritisak kako bi se nasle ubice koje su prodale drogu. Normalno da nece, a i i ako se nadju ubice, to ce biti neki sitni dileri jadnici s ulice umjesto onih koji nose kravate, voze se skupim autima i imaju zastitu vlastodrzaca koji su i stvorili sve uslove da omladina jedinu perspektivu vidi u gudri. Smrt dilerima i njihovim zastitnicima! .
tihi genocid po scenariju lige vladara1990. od narko biznismena stradao je skoro jednak broj mladih kao u periodu 1992.-1995.
pipo druze na tebi se vidi da se nisi \'bo iglom, ali se isto tako vidi da su te boli i da si jeo lude gljive
Tako to bude kad ga lerdi zamuti s šarenim sranjima. :)