Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote ovo postalo ko neki hobi. " Sta radis u slobodno vrijeme? Ma buraz nista posebno, palim auta i skupljam salavete."
@Johnny Knoxville Jebote, po tebi covjek ne moze napraviti lapsus u pisanju. Ja sad napisao salavate pa sta? Neka si se ti napravio pametan pa napisao : "Salavete?" Ma daj molim te
@Johnny Knoxville Hajd da je sve to sala, ali sto je najgore ima takvih ljudi koji su prof.dr.mr bosanskog jezika na internetu pa jedva cekaju da neko nesto pogrijesi u pisanju.
Pa kod nas je policija izgleda samo dekorativnog karakteral i obicni tefterasi kazni za parkiranje i guljenje bijede...
pa rasvjetlite vise ovaj popali pola grada
Svakodnevne paljevine, krađe, bušenje guma.... u nizu .... prerastaju "huliganske incidente" i poprimaju oblike organizovanog sijanje straha, zastrašivanja i stvaranje nesigurnosti među građanima Sarajeva, na koji odgovorni u MUP i obavještajnim agencijama po običaju nemaju adekvatan odgovor..... Ako čelnici MUP ne prepoznaju ovo kao metodu "specijalnog rata", onda imamo veliki problem... Ako redovni sastav policije nije sposoban odgovoriti ovim izazovima, onda čelnici ili neka podnose ostavke i ustupaju mjesto sposobnim i agilnijim rukovodiocima... ili da se na širem planu hitno razmišlja o uvođenju rezervnog sastava policije...
Bolesni kreteni! Pohvatati i u zatvor s mafijom neka ih veće barabe tamo nauče pameti!!!!
Mozda Čola snima spot za pjesmu "Gori vatraaaaaa, medju namaaaaa...!:)
"U Sarajevo gorjelo jos jedno vozilo" Ja mogu da shvatim da se ovako u Sandzaku prica i da su u Sandzaku padeži drugačiji nego ovdje, ali za jednog novinara koji radi u BiH pa bio on i Sandzaklija, Kinez, Arpa je neprimjereno da pise na stranom jeziku i koristi gramatiku druge države. Sto su mi se ove Sandzaklije vise na glavu popele sa donosenjem svog sranja u Sarajevo. KAd dodjes u neciju kucu prilagodi se pravilima te kuce to je osnov kulture i civiliz acije! Ako ti se ne svidja, idi odakle si dosao. Topla preporuka novinarima Klixa : Gramatika bosanskog jezika, Halilovic. Ima i na internetu u pdf formatu. Pa malo iscitajte!
a komesar ČOSIĆ kurcogled se ne pojavljuje jadna nam majka kave načelnike imamo umjesto da rasporedi drotove jer ih je primio nedavno lafo da bude sigurniji grad , nikad vise drotova nikad manje patroliranja po gradu
da li se kaze :'' U Sarajevo '' ili '' U SarajevU ''
Zavisi odakle si, ili oklen si :P
tačno tako amilaboop , a ovaj novinar je garantovano OKLEN :p
Slučajno se zapalilo, Sarajevo je siguran grad, kaže Nefić!?
mi smo vatrograsci,mi gasimo vatru ulazemo mnogo za malu platu nije bitno jel neko zapalio naftu, kriminalcu jahtu ili metan u šaktu.
vjerovatno su zapalili stari mercedes sigurno nisu onaj od 100 hiljada....koji mali smradovi....ako ih se pronađu zapalit ćemo ih ko što je crkva palila vještice na lomači....i to na baščaršiji.
Ustaneš ujutro, čitaš vijest - izgorilo ti auto. http://spijun.org/?p=3165
Ala pali mali....
Ironija,nekih 200 m stanica policije :-)