Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapaljen prototip ocigledno, posto Q8 nije planiran do 2016. god. :D
Lažu to je bio Q16.... :)
Klix ovo vam je provala medju top 5 u ovoj godini.Audi Q8
Vjerovatno je neko napisao necitko Q3, pa izgledalo kao Q8 :)))
Sta mislite kako se osjeca ovaj sto je to napisao???? Jel mu crnjak? Trebalo bi mu biti gore nego ovom vlasniku audija jer jbg vlasnik bar ima osiguranje vjerovatno kasko ako je Q model.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako doslo tako ostislo
Cuj izvsice uvidjaj da vide je li pozar podmetnut!!! Ma audi izvrsio "samospaljivanje"
Je li to onaj narandžasti Q3 krisno, što je vazda bio parkiran na prolazu prema parkingu od te zgrade, tačnije desno od ulaza broj 4? Inače ovakav: http://jpx.responsejp.com/jpx/images/2012/05/18/174672_27.jpg?fit=normal
Je li to onaj narandžasti Q3 krisno, što je vazda bio parkiran na prolazu prema parkingu od te zgrade, tačnije desno od ulaza broj 4?
koji je iQ ??
u baketovoj carsiji situacija iz dana u dan postaje svijetska metropola...
Cuo sam da je pozar zahvatio i golfa 8...
Iznude, atentati, svako reket mora da plati!
Q je odmah povis A na tastaturi,covjek se zezno jbga...Al to nije bitno,zao mi covjeka sto je skupio od crkavice,a bez ikakvog razloga mu ga zapalise,garant ^^
Ovo je reklama za nepostojeci model Audia
Q8 hahaahhaha
Naslov: u Donjem Hotonju izgorio Golf 12