Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Big joj da pokoj
http://9gag.tv/p/aKAWmx?ref=android.s.fbm
:-(
E jbm vise, sve omladina. Pa usporite ljudi, cuvajte sebe a time i druge u saobracaju. Dosta nam je sto su nam ceste nikakve.
svakakko ima tu sudbine... tu i tu, tada i tada, toliko i toliko godina... ali, ima i izazivanja sudbine, naročito ovih mlađih vozača što se dočepali malo snažnijih auta... posebno ženskih... to apsolutno nije normalno kako se ženske, sve između 20 i 30 godina, vole trkati, posebno po sarajevskim ulicama, i to kada vide ispred sebe ili pored slabiji ili stariji auto... a sve dotjerane, cakum-pakum, u meganima, tojotama... neki dan, na obali u saraj-ovasima, krenem (fiat uno 1.7) na semaforu, ona gas do daske, hoće da pretekne... ampak! ženska misli uno bezvezni, krenem i prođem dva naredna sefamora kroz zeleno i narandžasto... ona s jaranicom (za)ostade u čudu (na prvom narednom semaforu). ne pišem ovo zbog trkačke reklame, već stvarno mi žao ove glupe omladine, naročito ženskinja, umjesto da se dokazuju na kulturnije načine... zatto, jb. vas i megane i goljf (1-7) i audi... za bošnje je jugo, i to 45! nipošto 55 ili 65! a za ženske im stara dobra "peglica"!
...al ne do bog da ti prepusti prednost ako se ukljucujes na glavni put pa cekas i cekas...nikad ti zensko nece stati i rukom pokazati- hajde ukljuci se- nikad AMA BAŠ NIKAD! to samo pokazuje kako su one u voznji beskrupulozne, arogantne...one ne hodaju one lebde od svojih sujeta i visina...
ares...stala bi ja, a mrsko mi vracati brzine xD a preticati ne smijem, radije bih vozila 30 km/h hahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ljudi, čuvajte se! Jedan život imamo!
Poznavao sam jednu Ines iz Mostara. Doduše ima tome 10 godina. Godine odgovaraju opisu, no tada se prezivala Bašić (moguće da je bila udata). Studirala je ekonomiju na FPM (Džemal Bijedić). Je li neko (od forumaša - Mostaraca/ki na Klix-u) poznavao nastradalu djevojku i da li ovaj gore opis odgovara istoj djevojci ili se pak radi o nekome drugom?! Kako god, ostaje žal za izgubljenim mladim životom. Neka ti Dragi Bog podari spas na budućem svijetu!
pravi si Cleverman..
Tako je!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tipicni kliše, sitni sati, mladost, alkohol, voznja u takvom stanju = SMRT sigurna 98%...
zato si ti na komentarima siguran.... i nedodirljiv i najjači i najljepši itd, itd.....
je li Mandić ili je Mandićeva?
danas sam dobila 3.. :S a nema veze.. nisam vise ovisna kao sto sam bila dok sam ucila hahahha :)))
hahahha tacno znam kako ti je, vjeruj.. mislim da preko mjesec dana nisam bila na klixu, i nije mi falio iako sam svaki dan visila na njemu kao nenormalna..i Vlado je bio u pravu kad je rekao da sam ovisnik bila hahahha nista, uskoro pocinje i za mene ozbiljan zivot, iako se ne mogu zamisliti u toj ulogi :))) jesi li ti navikla na posao?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisu dzabe saobracajni znakovi..Rahmet ti dusi ili pocivaj u miru.
suti hrvatica