Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO REČE RAHMETLI MAJKA MOG JARANA...NIKAD TO NE STIŽE U STOPAMA...
jel srbin?
pa kakvi su to roditelji dati djecaku od 15 godina da uzme auto i da ode nasuti goriva na pumpi,jel taj njihov otac ima imalo mozga?!!!
R.I.P
sucut roditeljima.......
sućut obitelji,većina nas je uzimala auto od roditelja i nisu roditelji krivi za to,moji nisu nikad saznali za to iako je prošlo puno godina
cccc,ee ne daj Boze...i ja sam isto ovako sa 14-15 god krao od starog auto skoro svaku noc,kada on zaspe,i vozao se do ujutro po gradu!! :S :S hvala dragom Allahu nisam zavrsio ovako!!! :):) gdje su njihovi roditelji bili,nije bilo bas kasno,trebali su malo vise voditi racuna o njima!!! R.I.P.