Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI POGINULIH OD SRCA ADIII.
HERCEGOVAC jasam što jeste jes ko got ima malo jače avuto ma nemora biti jako ako živi u mjestima gdje nije tolika ravnica čim ugleda onu ravnicu i pravac od Jablanice odmah gass. Jasam prvi vozio 200 na sat nije sve u ravnici treba poznavati put i teren tj magistralu
Prekrasna zena i dobra komsinica,,malo je reci da je sok za sve koji su je poznavali,imala je zdravstvenih problema sa ravnotezom.Draga Safeta tebe i tvoje mile necemo nikada zaboraviti!
Žalosno
Jednom ili mozda dvaputa sam bio suvozac u kolima pravac Sarajevo-Mostar. Uglavnom prije par godina to je bio pravo tezak i nezgodan put, po noci voziti ni posto.
Pa ponoći nekažem nije isto ko dan ali put ili magistrala od donje jablanice pa sve do Čapljine gdjesam rođen putje ekstra dobar i lijepose može voziti ako prilagodiš brzinu štose tiče puta od 80 90 do 130 140 finose može savladati put jerje ravnica i nema krivina i rupa po cesti .PA DRUGOJE BITI SUVOZAČ A DRUGO VOZAČ ,,ŠTOSE TIČE VOZAČA DANAS SVAKAKVIH IMA UTOSAMSE UVJERIJO I NEZNAM KAKO UOPŠTE VOZE DOBROJE PA NEMA UDESA SVAKO POLA SATA..Ovaj udes nije od brzine jerje vozila 65 na sat kakosu naveli nemogu reći štabi moglo biti ali OD SUDBINE SE NEMOŽE POBJEĆI ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI POGINULIH..
Tuga :( Saučešće porodici nastradalih.