Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak povrijeđenom. Konkretno ja se ove raskrsnice bojim haos. Znaci pjesaci tacno znaju izletiti da predju prema Kampusu, tamo iza tramvajske stanice, ne vidis ih od stanice i stakla samo nagaze. Mozda nije ovo slucaj, mozda je ovo slucaj vozaca tipkanje na mobitel, brzina bahatost itd
Raskrsnicu kontrolise semafor. Ako nije bilo crveno, onda je pjesak kriv
Pjesak nikad nije kriv, kada cete nauciti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovdje mi se vrlo cesto desi da pjesak pretrcava na crvenom. Generalno treba cetvere oci otvorit u blizini tramvajskih stanica, cesto budu kamikaze.
Ma vala ova seljadurije sto je dosla u Carsiju prelazi preko pjesackog i ne gleda ili namjerno uspori ko kad je naviklo po livadi hodati nema auta pa se ono ne zna u gradu ponasati. Šeta polahko preko pješackog ko da je na Vilsonovom setalistu. Ja kad je zelene pjeske pretrcim da ne smetam jer zna.kako je kad si vozac, jok ono te jos gleda sta je ja imam prednost.Mrs
Šta god da je brzina ubija. Nevezano za ovaj slučaj ali kako više ovi trkači nisu svjesni da su samo kompleksaši i papci koji mogu nekome ugasiti život, a i raja vas gleda ko glupane kad proletite, papanluk koji treba oštrije kazniti da pamti.
Kod nas je generalno problem u mentalitetu, nakaradan je brate mili. Primjer pjesacke zebre, tu se staje brate mili ako ima pjesak i ako ima namjeru da prodje, ali sa druge strane imas ludaka za volanom koji nema namjeru da stane i to se vidi, i pjesak to vidi i on opet ide ispred njega sa razmisljanjem mora mi stat, ili on ce se odbit od mene.
Da se povećaju kazne, više bi pazili i vozači i pješaci.
Uzasan prelaz, na pocetku godine je isto bilo povrijedjenih. Ovaj crveni medjurazmak za pjesake je smrtonosan. Zar je toliko tesko napravit adaptaciju semafora. 90% ljudi tu trci na crveno, sama cesta ih tjera na to, ne opradavam ih, ali kad vidis da svi lete pa rijesi to vise poginut ce neko.
Biće da ga je električni romobil udario, to nam je sad najveći problem...
Pa izgleda jeste supcicima sto se prave trendi vozajuci ih po trotarima. sada im vokri jer ce morati u saobracaj i biti ugrozeni umjesto da ugrozavaju
Ovo nigdje na svijetu nema, preko puta MUPA povrjeđen pješak. Pa što plaćamo ovolike trutove dajte nam oruzije da se samo branimo.
Komitete1992....bas si glup...moram ti reci...ili si neki klosar....kakve veze 8ma sto pored mupa ako pjesak izadje ispred vozila...ili opet ako vozaci takvi kao ti gasaju...
Svugdje u svijetu je najmanje policije ispred policijske stanice...
Poubijasmo se sami
Poubijase nas papci.
Erma Erma pitaj Sebije zašto Zato što je ona odredila kojim danom pacijenti dolaze u koju bolnicu
Povrijedjen pored Opste bolnice a prebacen u KCUS?Zanimljivo
LOL, bas se i ne snalazis u prostoru. Drugo, ako su povrede glave u pitanju, OB je sekundarni nivo zdravstvene zaštite koji nema NEUROHIRURGIJU.... =)