Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast evropskim drzavama...ja kad sam bio u Svedskoj,svaki put stanu da bi pjesak presao cestu,u nas u kaknju i u cijeloj BIH tog nema,ti moras stati da bi auto proslo ....: Prije neku noc 10-tak metara od mene,auto zalijepi covjeka,i lik samo ode,a covjek ostade i place,odvukose ga u bolnicu...sta ce...sljedeci dan,taj lik sa autom imo sudar....to ti je sudbina Brz oporavak!
Hajmo ljudi, postujmo zakon! Policijo, pocnite kaznjavati kako treba, pa ce biti manje prekrsaja i nesreca!
Ima i pjesaka koji prelaze na neoznacenim i nepreglednim mjestima, ali zaista ovaj balkanski mentalitet se ipak najvise iskazuje kod vozaca. U blizini pjesackog prelaza ne popustaju gas nego ga i dodaju, ne dao im Bog da stanu ili uspore. Nekad mi se cini da me namjerno zeli pokupiti. Svasta.
Žao mi je zbog nesreće,ali nisu samo vozači ti koji trebaju paziti u saobraćaju,večeras je sekunda trebala da udarim u gusku koja nema vremena preći ulicu nego na pješačkom tipka poruku ne obraćajući pažnju kud ide.
tuga,al brate šta traći na sred ceste???haj vnadam se da će se brzo oporaviti