Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje dvije tisuće pristaša Fikreta Abdića planira u petak putovati u Pulu kako bi ondje dočekali njegovo oslobađanje iz zatvora, prenijeli su u utorak lokalni mediji u Bosni i Hercegovini. Odbor za doček Fikreta Abdića, koji je tijekom dana zasjedao u Velikoj Kladuši, potvrdio je kako se provode pripreme za organizirani odlazak u Pulu. Najavljeno je kako će odbor stoga osigurati trideset autobusa koji će prevesti Abdićevi pristaše iz Velike Kladuše, dok će još sedam autobusa u Pulu voziti njegove simpatizere iz različih dijelova Hrvatske. U Velikoj Kladuši očekuju kako će još barem tisuću ljudi stići u petak pred zatvor u Puli u osobnom aranžmanu.
Boš.njaci Sarajeva i citave BiH, preseljavajmo se i naseljavajmo Mostar, pitanje Mostara se rjesava ove godine. Pres.eljavajmo se u Mostar i vratimo ponovo relativnu demografsku vecinu Boš.njacima u Mostaru !!! U Mostaru se rjesava sudbina BiH!!! Ako padne Mostar u ust.aske ruke, uskoro poslije toga pada i BiH, zato podsticimo natalitet u Mostaru, Stocu, itd, i naseljavajmo Mostar. Dijasporo vracaj se u Mostar, pitanje Mostara se sada rjesava, ust.ase vode prlj.avu i lice.mjernu politiku, zato radimo i angazujmo se i spasimo Mostar !!!!
To su male mace za Dodika, Silajdzica, Lagumdziju i Izetbegovica.
Bravo Cazin, samo naprijed da vam sudbinu ne kroje ovi dzamijasi iz Sarajeva !!!
Ne znam koliko je ovaj podatak tačan i pouzdan ali predpostavimo da jeste, to baš i nije neka prevelika cifra jer toliko verovatno \"mune“ jedan novopečeni sposobni \"biznismen“ za možda par nedelja. Tako baš zanimanje maskiranog razbojnika i nije baš profitabilno. Po meni mnogo veće posledice imaju opljačkane radnice (imao sam slučaj rođake i još 1 poznanice) koje traume imaju po nekoliko godina pa i mnogo duže (često puta imaju potpuno nerazumevanje poslodavaca).
nabijem vas sve u rsu i koji ste za rs,lesinari jedni nabijem vas sve na krst sto se molite,vlaska posla!!
Nije ukradeno ni jedno auto srednje klase...pa ovo je super za RS !!!
Pa to je nista koliko je opljackao najveci razbojnik genocidne tvorevine Milorad Dodik. On je do danas opljackao najmanje 2 000 000 000 (dvije milijarde) eura drzavi i gradjanima BiH-e. Kipar, Bahamska Ostrava, Svajcarska to su njegove destinacije bankarskih rajeva i sefova.
Pa u BL je opljackana Komercijalna banka sa preko 1 000 000 KM
ovo je opljačkano, krađa je nešto drugo to rade ovi na vlasti!
A gdje je statistika za FBiH ili ako nista za Kanton Sarajevo? Po vasim clancima o stanju u RS-u, jedina sluzba u BiH koja radi posao je Zavod za statistiku RS. Jadno!
U RS proše godine ukradeno najmanje 100.000 KM Pa Bosansko Hercegovacki politicari dnevno toliko kradu.
dodikova rs bar izbacuje podatke i statistike a ovi \"za covjeka\" sute i kriju
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Ma sta nas briga sta je u RS,gledajmo mi na nasih 51%