Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ti pričao djed smradu četnički kako je šetao konja mom djedu dok ti je moj djed jebao babu kad je bila mlada,još je morao i vode nanijeti dovoljno da se baba tvoja dobro okupa prije sexa.Znaš li sada ko ti je biološki djed smrdo jedan.
a sto se zaposlenosti tice dodji dacu ti ja SLUSAJ SAD cener za sat rucnog rada--plus cener za usta (pola sata) mislim da sam velikodusan :)
bas si nepristojna glupaca koja nije ni za sela a kamoli Sarajeva-prostakuso i prostittko :)
Smradu smrdljivi ostavi sarajku na miru,eno ti tvojih brabonjavih četnikuša pa njima seri,nisi ti svinjoglavi dostojan toga da se obraćaš jednoj dami,mrš svojim smrdljivim čobanicama govno jedno seljačko i četničko primitivno.
jel ovo sarajka preksinoc duvala u moju sviralu,ako jeste ... nemoj vise leba ti,sav mi glavic osuo,jos mi smrdi na loj,jbt,pa peri se zenska glavo,postoji higijena
@KRALJ TVRTKO - po vremenu kada pises komentare, vidi se da si nezaposlena osoba, pa nije ni cudo kakvi su ti komentari, imas previse vremena da seres po ovom portalu, a mozda preko dana ne radis a uvece se pederises, odnosno radis u javnim kucama sa ostalim pederima, pa javi kolika ti je tarifa, da ti nabacim koju musteriju, pederu retardirani, nikad nisam procitala nesto pametno, konstruktivno od tebe. Mislim ipak da si i retardiran, pa ti ga svako moze zavuci za male pare
NIJE MI JASNO da li je ubijen srbin ili su srbi ubice. Jos da ne bude na nacionalnoj osnovi jer je ubistvo pocinjeno iz srpske (zastavine) automatske puske.
napusi mi se tvrtko kurca .............jebem ti mamu ustasku smrdljivu.......cim pukne prvi metak i ono sto hiljada sto vas ostalo u bih ima da vas nestane,..........
@kralju tvrdko ,,ako nemozete da se razmnozvate nismo vam mi krivi ako treba pomoci samo javite ima sokcad da sipaju ko iz bureta,jest da cete ih morati sunetiti jer trba da se vidi razlika izmedju ljudi i hajvana a kako drugo nego tako.
@geograf Slab si ti geograf, kad ne znaš informacije o svojoj rođenoj državi. Općina Kalesija je 1991. godine imala površinu od 284 km2, dok je Tuzla npr imala 302 km2, za tvoju informaciju. Nažalost, kao posljedica agresije na BiH, 26% teritorije je otcijepljeno i pripojeno RS-u nakon Dayton-a.
Vidi Liće al se udebljo ocami. hahahahah
sta je musliman? ti bi izgleda da te karam!? ili sam se zezno...., sta ti treba? da neces da mi se pozalis sto si musliman ili....?
@KRALJ TVRTKO, javi se na email..
Tvrtko imbicilu ruzni...
romina ...lijaba,...isti racku. i jedni i drugi fuukaare a prave djecu svake godine i cekaju ko ce dat kake sadake. nek se ne ljute romi (jedino ako nisu mozda pravoslavci) sto ih poredim sa ovim nakim moshnjacima.