Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uobičajena stvar.
jao grozna vijest u nasoj drzavi sve funkionise odlicno stvarno je ovo sokatno sramotno auuuu jeDnostavno UŽAS
Samo dva policajca zbog sumnje na mito hahah.
Nisu bili zadovoljni cvajom, tražili više pa ih baraba prijavio ...
Nemoguce, sta to pisete! U prijdoru! Mito!!!
cuj to...nije moguce...
Jeste, jeste. Ljudi hodaju poderanih uniformi a Dodik se napinja i prestavlja entitet tuv. rs bogatim
Ma nema ih dvoica da GA ne primaju. Haraclije
FUN FACT: Poznata Srpska trobojka je dizajnirana od strane Osmanskog Sultana Bajazita kao opcija za Srpski Vilajet koji na kraju nije ostvaren. Dakle srbi sa ponosm masu turskom zastavom kao njihovi djedovi.
@Ganaaa U vreme Stefana Nemanje se koristila belo-crveno-plava, kakva opterecenost Srbima, nekad mi vas je stvarno zao. Sto se tice turske zastave u federaciji konstantno masu sa njima kao azijatski okupator cija imena i kulturu danas nose.
Koliko para, za sta mito?