Svodna kod Bosanskog Novog
0
U požaru stradao stariji bračni par
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saajevo x zasto sebe nazivate tako? Zasto se nebiste nazivali; izvinite me moram u vc
Nakon pozara ponovo je Bosanski Novi!
Bosanski Novi je preimenovan u Novi Grad od strane Srba (za neko vrijeme dok civilizacija ne dodje nazad) ai uzeli ime Novi Grad iz turskog doba tako da Bosnjaci ijako priznaju samo Bosanski Novi nemrze ni trenutno ime.
halo sarajevo-x? kada cete vi naucite se da se ovakvi dogadjaji ne bih smijeli komentirati? jeste li vi normalni? zar ne vidite kakve budale se ovdje jajvljaju?
ajde mali zacepi, novi grad se misli na New York, a u Bosni je samo BOSANSKI NOVI i nista drugo nit je bilo,nit ce ikada biti!!! ima da me slusas,ja sam ti babo.
Opet je onaj smrdljivi pedofilski terorista reis ceric umijesao svoje prste
@tesla....ocisti tu balegu s usiju.......sve svjetske karte grad obiljezavaju s Bos. Novi...........aj sad u stalu,posisti ispd krava.....
ovdje je stradao bracni par, starci...molim vas, kanite se vaseg primitivizna i zelje da se sada morate ponasati kao veliki bosanci ili srbi...boze sacuvaj
Jesi pismen Tesla....j.e.bo ti Mladic seku :)
Novi Grad bje u RS a Bosanski novi je u glavuzdama onih kojima je Bin Laden heroj a efendiaj Ceric najpametniji an svijetu.hehhehee
Ja koliko znam nikakav pozar sa smrtnim posljedicama se nije desio u Sarajevu u opstini Novi grad????!!!!!!! Sa-x. malo pogledajte kakve nazive pisete jer zbunjujete ljude pogotovo u opstini Novi grad Pozdrav
Bosanski Novi je jedan lijep grad. Lijepim ga čine rijeke i puno zelenila. Jednostavno ne želim da prihvatim promjenjene nazive koji su urađeni na temelju etničkog čišćenja. Neka je na čast medijima koji koriste takve nazive.
Radi se o BOSANSKOM NOVOM - preimenovan je 1992 nakon etnickog ciscenja u Novi Grad. Cudni su i ovi nasi sto koriste agresijom/genocidom nastalo ime grada! Bosanski Novi se nalazi u Bosanskoj Krajini na granici s Hrvatskom, grad gdje se rijeka Sana ulijeva u rijeku Unu!
Gdje je taj Novi Grad? Iz geografije sam uvijek imao 5 ali za ovaj grad nikada nisam čuo.