Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabur porodici ..
Sta je sudbina , nikad ne znas gdje ti je sudjeno da dusu pustis.
Gubitak uzgona, vrcue, tezak vazduh za mašinu
neka im je vječni pokoj, užasan pad - https://youtu.be/sxudD9uZGLA
umalo meni na vikendicu
Procitajte sta ste pisali iz prethodnog teksta o ovom slucaju i onda je sve jasno kakav ste narod obican jad cemer gomila primitivaca..
sta je ovo reci imamo vise padova nego aviona
Odlučili se prizemniti baš na Nišićima, a mogli su dojedriti bez motora do pogodne lokacije, o čemu vi škrabate..novinarčići..hehe
Tko visoko leti,nisko padne!
Ne zalim ove sto se kurce,narod jedva kraj s krajem oni trose 100 e na 5 min u gorivu samo mrs
Majmune...eto ne trabaju nikako zivjeti jer ti ili neko drugi nemas za kafe. Bijednice zbog takvog stava i nemas nista u zivotu.
Debilu zivim na zapadu 30 god ovdje ti niko nece dati nista na tanjir ako se ne potrudis u zivotu zato sto ovdje sve trebas zaraditi pojma ti nemas u zivotu..
Da li je ovaj let bio najavljen uospte kod nas leti kako ko hoce i radi sta hoce
Sve sto povlaci adrenalin je rizično, cuvajte se ljudi
Fala Bogu da nisu nasi,a zao Mi i njoh
sta je uzrok padu aviona? istrazite malo kakvi ste vi to novinari, juce vijest iznad nocnog neba u australiji farma kanabisa refletovala ruzicasto svjetlo na nebu, zasto bi biljke kanabisa reflektovale ruzicasto svjetlo na nebu, koga vi je*ete
Da si glupane pročitao tekst, vidio bi da tamo piše da je ružičasto svjetlo vještačko da bi se podstakao rast biljaka
živi kako hoćeš opet će umrijeti
Nek nam je zdrava glava i braća i prijatelji