Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOĐITE SVI NA PROTESTE DANAS 25.07 U 19:00 ISPRED ZGRADE OHR-A, SPRIJEČITI APARTHEJD POD SVAKU CIJENU
Riječ o osobama"austrijske državnosti",o tugo i školo!
Mrzim avione
veceras je oznad sarajeva prelwtilo bruku aviona, da li prema ukrajini ili sta je vec..a sve cesce se vide i dronovi navece
Malo bi trebalo da nadležni reaguju i na ove manje avione koji znaju čitav dan letjeti iznad grada
Gdje zapisano da čovjek okonča zivot to ce se i desit!! Nema odgadjanja ☝️
Uzrok nesrece nikad nece ni biti otkriven. Nemamo strucnjake za ovaj dio nikakve. Samo mahalanje i nagadjanje. Cuj visokw temperature uzrok. Holjadu metara iznad tla temperatura je manja za dvadeswt stepeni, na 10.000 metara temperatura je -80.
razlike ima, al za visine koje si spomeno ne bas toliko... na 35000 ft tj nekih 10000m temperatura statickog zraka je visa nego temperatura koju avion prosjeca koja se biljezi -50 na senzorima aviona dok stvarna ne prelazi -20 i to rjetko... kad padne snjeg, i zazimi probaj i vidjet ces, drizis ruku u mjestu bude hladno, pocni mahat kad ono bas bas dnohla :)
🙏🙏🙏
ta se molis ljudi poginuli