Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taksista si uzima za pravo da se bahato ponasa prema musterijama kada je njemu to cejf, da pusi cigaretu u autu kada mu se pusi ( na zahtjev da je izbaci, mrzovoljno te pogleda i ljutito je ugasi ), slusa muziku koja njemu odgovora, prigovara na kracoj voznji i kada dobije po nosu onda skandal, ona stara kaze : dobro se dobrim vraća!!!!
A ti si \"taksista\" veoma nepismen. Uci jadan, nemoj pisati komentare dok ne savladas pravopis, sto prije se vratis skoli, bolje po tebe. Sramota za ovu drzavu, ako je mozemo tako nazvati. Sto se tice taksista i njihovih tarifa, nemam rijeci. Cula sam da su snizili cijene pocetne tarife, kad ono klinac. 500 metara, skoro 5 km, pa ako ti se isplati vozi se. A tim monstrumima sto napadaju sve zivo pa su im i taksisti na meti njih bih na dozivotnu robiju poslala. Kres
a jel divlji taxi ili legalni? no cinizam ! ima li sta sad ovaj taxista od od tog sto je legalni i placa razne trice drzavi i udruzenju? evo nek nam ko rekne!
sve dokle se ne uvede obavezne kamere u taxi sluzbu takvi incidenata ce da bude..kamera se instalise vani na krovu i pri svakom ulazu ili izlazu iz vozila jedna slika se opali..u slucaju da putnik ima sumljive namjere ista kamera se moze aktivirati na jedan dodir naravno mislim na ovu sto je instalisana u autu!!! !!!!ovde cesto se moze procitati komentari koji samo optuzuju taxi vozace u Sarajevu...nisam imo priliku nesto primjetiti o nekoj losoj usluzi..ali zato iz svog iskustva mogu vam reci da kakva se sve stoka vozi (cast stoki)nije ni cudo ...u nocnim siftama sluzba na taxi je slicna odlasku na liniju u nekim 93-ima...evo ja radim taj posao 9 godina u normalojm svijetu gdje je obavezna uniforma ,obavezno profesiolano ponasanje i u svakom casu biti na usluzi musteriji..obavis obuku za svaki moguci slucaj i opet musterija sebi za pravo uzima da vrijedja optuziva i za svoj novac koji je malen do bola jednostavno izludi vozaca.