Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seri ga!
U avgustu 1993. godine svjedokinje "A" i "E" su dovedene u komandno mjesto Radića, gdje su razdvojene. Svjedokinja "A" trebalo je da očistiti sobu na prvom spratu komandnog mjesta. Radić je ušao u tu istu sobu ubrzo poslije svjedokinje "A" i silom joj strgao jedan dio majice, silovao je, nakon čega je naredio pripadniku HVO-a po imenu Ivan da je siluje, 
Dvadesetak dana nakon toga, svjedokinja "A" je ponovo dovedena u komandno mjesto Maria Mihalja na navodno saslušanje, gdje su bili prisutni Branko Božić, Dario Sušac, Mario Mihalj, Dragan Šunjić i Marko Radić. Po dolasku, Radić joj je naredio da ode u drugu sobu i da se skine, te da imitira ponašanje žene na porno filmu koji je bio pušten u toj sobi, što je svjedokinja "A" odbila, a Radić ju je tada ponovo silovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Cuj to kakvi ste vi novinari mi to znali prije nego su ga ubili a vi tek objavljujete ime i prezime.
Ovaj zlikovac KAMENJARSKI SERVIN je silovao MALOLJETNE DJEVOJCICE U RATU. SJEME MU SE ZATRALO.I NJEMU I ONOME KO GA JE PUSTIO NA SLOBODU.
na godisnjicu rusenja starog mosta
Kako zelembaci brisu komentare strasno znaci
Najbitnije je da nije bilo ljudskih zrtava !!!
https://www.bljesak.info/vijesti/terorizam/islamisti-odrubili-glave-vise-od-50-ljudi/329337
Sve dodze na naplatu,kad tad
Kad sistem ne funkcionira, onda čovjek uzima pravdu u svoje ruke.... Grubesa zamisli se...
DunjaluckiBayraktar pročitaj presudu Haškog suda piše ti Rasim Delić ratni zločinac
Praljak je osuđen za ratni zločin zbog zapovjedne odgovornosti jednako kao i Rasim Delić obojica su ratni zločinci isto kao i Enver Buza koji je osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva 50 hrvatskih civila, imati u vojsci odred el mudzahid dovoljno govori o kakvoj se zločinačkoj vojsci radi.
Ako je ratni zlocinac go*no manje na planeti.
"Osuđen na 21. godinu zatvora zbog zločina protiv čovječnosti, odnosno mučenja, zatvaranja, ubistva i silovanja u zloglasnom logoru Vojno kod Mostara, te je iz zatvora trebao izaći tek 2027. godine." Zar je u HVO bilo ovakvih? Čuj to!
Tko je prije 27 godina srušio Stari most u Mostaru? DOKUMENTI: Evo što stoji u zapovjedi Arifa Pašalića o rušenju Starog mosta- javno dostupan dokument- zapovijed zapovjednika IV korpusa tzv. Armije RBiH koja pokazuje i dokazuje da je Stari most (s)rušila i Armija RBiH.
@jasamdarioimario - koja si ti budala.Pravi.
nek ti je laka hrvatska zemlja hrvatski viteže koji si nas branio od islamista. crko ko ga ubi!
Praljkovača i Metkovaća...
Steta u p.m...!
Mjera
Prava kaznaä