Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ratni zločinac vam je spasio bihać od sudbine srebrenice, go.vna nezahvalna
Ko kaze da smo nezahvalni? Ko kaze da smatramo Gotovinu zlocincom?
a ante pavelic jel nas i on spasio?
Kws je u pravu spasio nas je i tačka. Ne znam zašto ali su spasili Krainu i u svakom slučaju hvala im.
opet židovčići sa sax zavađaju katolike i muslimane
da nije ovog ne bi ni znao da ima univerzitet u livnu negativna reklama - najbolja reklama sax kolko ste dobili love za reklamicu?
Maj*ku vam ye*em us*tasko/kamenjarsku!
idi, balavče, sline obriši i igraj se... i ne pamtiš šta se sve dešavalo a serendaš i kakkiš ovdjje po forumu! knjigu u ruke i čitaj, majmoone nepismeni!
ratni zločinci??? hahah.ante ante svi smo za te.IMA JEDAN ČOVJEK,TVRĐI NEGO STJENA, IME MU JE Ante Gotovina! CIJELI SVOJ ŽIVOT HRVATSKOJ JE DAO, I NIKADA NIJE NA KOLJENA PAO!
svi smo mi gotovina!!!
\"poginulo je ili nestalo 1 960 S.r.b.a, od čega 1 205 civila. Akcija je dovela do egzodusa više od 200 000 S.r.b.a iz H.r.vatske.\" ja jesu ovi s.r.b.i junaci, u.b.i.j.e.s im 1000, pobjegne 200000 :)))
Djeca nemaju pametnijeg posla :)
Haški sud je nepravomoćnom odlukom u prvostupanjskom procesu 15. travnja 2011. proglasio krivim Markača i Gotovinu,a Čermaka oslobodio.koliko znam to nije konačna odluka ,jer se imaju pravo žaliti na presudu.neupućeni novinar bi volio osuditi sve živo što ne potječe iz njegova tora,mala sugestija prvo skoči pa reci hop,konju.
livno/maoča/laktaši