Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli i ovaj bjeli bmw ucestvovao u udesu jbm to je moj bmw(bar boja stope i remus) dao ga jaranu da ode po curu
ako taksi vozilo nije ucestvovalo ne broji se da je bio udes :)
opet ti goljfovi!
sta radi ovaj ...jeli mjenja gumu.
Nauci Engleski !!!!
@blenk head ...i tako lajka ti sebe :)
Kultura zivljenja podrazumijeva i kulturu u saobracaju (postovanje saobracajnih znakova ,pravila..itd) ali stoka ne zna da zivi urbano i kulturno pa se to ocituje i u saobracaju ! Za vas tamo u zaostaloj kasabi su najpogodnije Kamile kao prevozno sretstvo !
Hohoho hahahaha Hihihihi
Divlji grad, stoka ostaje stoka.
svi mi koji dolazimo na klix radi komentara
Cak ni pored silnih donacija za srebrenicu od stranaca koje su otisle za sarajevo a ne u srebrenicu ne mogu vjerovati da jos uvijek ima zgrada sa rupama od metaka i granata.
Mi volimo tepati, pa nam Marija postala Mara....
A brate, ove slike ko da su digitronom slikane. o.O
Commi, kaze tvoja mama da si dogur\'o do 130 kila! \"Alal vjera!
Nemoja Adnane sine, nemoj rad\' Bosne, nemoj rad\' Zivinica!!!
ne kontam kako su im popucale zadnje gume, sta su oni radili ?
@noname ...čudi me to što kažeš...inače je poznato da su drajveri 25-30 godina starih \"bembara\" sve od reda inteligentni i staloženi liovi...krema društva :)