Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeo vikend !
Ништа ново у Џалалабаду. Екстремизам до јаја. Срећа па вас нема у Српској да не морамо да смирујемо овакве зулуме. Превентива је мајка екстремизма.
мајка за екстремизам*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje nam je sad ministar Fahrudin Radoncic da hapsi ove trgovce oruzjem - nadam se da ne bi time sam sebe uhapsio.
Ovime treba da se pozavi MUP odnosno ministar unutrasnjih poslova......koji dolazi iz jedne druge partije.
Ne vjerujem da se oruzje pravi na Cengic Vili. Mora tu biti prekogranicne saradnje a svima je jasno ko je odgovoran za to.
zna li se ko je
sda hajmo svi u glas niko neće pobijediti nas....
OVO SU DJECA KOJA NEMAJU BUDUCNOST!!! ZAHVALITE SE SDA RODITELJE SU VAM DOVELI NA PROSJACKI STAP!!!STA IMAS DEBILU U ZIVTU?? STA IMAS U ZIVOTU BIJEDNICE MALI??? STA TI JE SDA DALA ZA 20god???QRAC DA DJETETU IzBIJES OCI KOLIKI KRETEN MORAS BITI DA MISLIS DA CE NAKON 20god NESTO PROMJENIT? HAHAHHA UDARAJ TI MINUSE DO SUTRA SMRDI U KUCI JA SE ODO VOZAT I TROSIT VASE PARE!!!! A VI???BIJEDNICI???SMRDI KUCI I BUDI BIJEDNIK ISKORISTENI NECES BITI BOLJI COVJEK KAD MI DAS MINUS!!NAPROTIV TVOJE FRUSTRACIJE DOLAZE DO IZRAZAJA!!!JADAN BIJEDAN ISKORISTEN MALI COVJEK!
Opet došlje u Sarajevu... Mater im...
opet šošoni za promjenu...
...a mora ono...gdje kakva pucnjava mora biti umjesan makar nego iz CG... vala najezim se vise kad vidim tablicu u sarajevu sa cg registracijom!
Kakav naslov. Dakle, povrijeđena osoba je bila učesnik obje pucnjave ?
Pucnjava na ulicama. Simulacije vješanja, protesti Egipćana, slavlje Turaka.... Ne, nije Islamabad....
Bolje Islamabad nego Pjong Jang kao sto je Beograd.
Islamabad je grad. Ovo je vehabijska selendra.
"u dvije pucnjave jedna osoba povrijedjena..." - e j*bem vas nesposobne. ne znate se ni porokat
Da se kokicama gadjaju bilo bi vise povrijedjenih....
dugo se nije pucalo...
Ljudi, sad će Džuma - kanite se klixa :-).
Džalalabad ne miruje :)))
Kao ni Pjong Jang (--> Beograd).
Две пуцњаве, један повређен; рахљави стрелци.
ma ovo je pred vikend zagrijavanje
Ali da covjek ne povjeruje, kad su u pitanju ovi revolveraski obracuni, da se uvijek radi o laksim povredama ili meci nekako zalutaju pa rane nekog desetog nikad onog kome je metak namijenjen...Ja kakav sam peh imam osjecaj da bi me u prvom obracunu pogodio po sred cela :)