Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masala hahahha sta je ovo niko ne zna vozit xD
Previse je,sta bi tek bilo da nema semafora, i da je dozvoljna prodaja oruzja...
Starost vozila ima neku minimalnu ulogu u nesrecama, ali je vecinom do samih vozaca, moze neko voziti glanc novo auto a biti id-iot na cesti, a imas auta starih po 20 godina u boljem stanju nego eka od 6,7 godina. Ja sam npr.vozila Kadetta starog 28 godina koji je bio ko bonbona, i nikad mi se nije nista lose desilo sa njim, dok su neki ljudi vozili nova suta i ginuli, udarali, izlijetali i prevrtali se.
samo vi zabranite uvoz auta pa ce narod sve vise da gine sa krsevima po 30 god starosti...guzonje,g.o.v.n.a. jedna zar vas ne grize savjest.....
demokratija, nema sta :(
Ono sto se trosi, to se i haba.