Oštećeno sedam vozila
0
U centru Doboja bačena ručna bomba
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bomba je explodirala i tu je mogla biti moja ili vaša sestra, brat, dijete.... Ovo je ozbiljan problem koji stvara nesigurnost građanima cijele BiH i treba mu dati takav značaj. Jedni uhapse, drugi puste kriminalce, a mi šutimo. Ali kad bolje razmislim, bolja je i šutnja od ovih \"komentara\" gore.
oko 3 sata se to zaculo
i posle Bosnje kazu krademo im identitet a najmanje 5 paranoika krade moj nik \"SRB-IN\" samo se zezam i nisam bitna uopste onda mozete da zamislite kako kradu velikane :) sto se tice aktiviranja bombe stacemo mi Vehabijama na rep budite sigurni!!!
JA SAM RODJENI DOBOJLIJA; na srecu ili na zalost (vise srecu) ne zivim tu vec pola svog zivota, ali moram reci da je doboj vjerovatno ili trenutno najvece selo u europi. nekad su se tu zavodile ljepe dobojke, nekad je tu bilo i mangupa, dolazila nam raja iz mostara, vutra iz capljine sa izvidjacima naravno, pa nase drage sarajlije, zenicani....ah sta ces sad se vise niko nikome ne raduje a ja znam da nisam looser sto jos uvijek volim onaj stari grad, mog zelju dobojskog, i moje dobojke ali one prave a i sve vas koji ste nas rado posjecivali u doboju... pozdrva svima : )
Izvinite ljudi, slucajno sam povukao osigurac
i tvoja mama voli duvanje
ČETNIČKO-KRIMINALISTIČKO-TRORISTIČKA ORGANIZACIJA USKO POVEZANA SA BANSKIM DVORIMA 100% DODIK SVO VRIJEME BACA BOMBE U FEDERACIJU, ZAŠTO NJEMU NEKO NEBI BACIO BAKIRE,TIHIČU,LAGUMĐIJA ŠTA ČEKATE DA VAS HAUBICAMA GAĐAJU PA DA SKONTATE!!!!!!!!
ja volem kad mi puše (vjetar!)
Nisi ti Sarajlija, ti si sljego iz istocnih predjela
Treba ovu vlasadiju protjerat, gori su od Qaide mame im ga sprzim
NeNegoKricanskiteroristiOdaniKarazicu i Mladicuuu
Je li odgovornost za ovaj zločin preuzela teroristička-organizacija džihadbosna???