Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzimaju stapove sirotinji koji je pokusao nesto zaraditi, a ovim lopovima sto uvoze vodu iz Japana i sto uvoze ne znam ti sta vise, njima se ne smije oduzeti, joj drzave.
Ta "sirotinja" zarađuje na tebi a ne carina na sirotinji.
hvala vam. doista vam hvala.znaci 2000 retard selfasa manje
Velika steta bice deficit selfija
SELFIE ŠTAPOVI NAPADAJU !
I sta ce biti sa stapovima?
Vise ste goriva potrosili nego sto vrijede ti stapovi!
Ma bitno je da su oni koristili kola i premu USa.To ste trebali staviti u naslovu,jer poenta ovog clanka je bas to.Nista niste napisalikako je taj neko napravio prekrsaj.gdje je sakrio robu u kontejneru,ili je muljao u papirima.I jedno i drugo dovode i Kineze koji su poslali kontejner kao saucesnike,jedino ako nije cova isao sam po taj kontejner.
Deder pošaljite koji za graha trkljaša.
jeboli ih selfi stap narcisi jedni!
A sad taj aluminiun na otpad pa prepodat za 500 km lol Odeš brate u prirodu pa napraviš si jeftiniji od bjelogoričnog drveta ako ti već toliko treba.
haha cuj 20000 hahahah 1,5 ovaj stap na vecu kolicinu hahaha idiota
Sad ce da zavrse kao pritke za buraniju ;)
Wow svaka čast. Kakva glupost. Kupio čovjek kontenr robe i poklonili mu Kinezi selfi štapove za tu kupovinu. Samo što naši ne znaju na carini za gratis. Sve mora imat cijenu da se oporezuje.