Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA dajte imena, prezimena a ne samo incijale. I mene su auta objjali krali sve pa da znam da mi nije mozda komsija il neko ko me zna......
Svaka cast Mup-u, kad ce ona SIPA poceti da radi?
bacite ove narkomancice u zatvore da prava gospoda radi sa zelenilom !!!!
Imena gospodo sa Kliksa,IMENA !!!
djole glupan narkomanski ko i ovi ostali navedeni al ovaj ( aleksandar neskovic to je jedan konj kreten mali fudbal u istocnom sarajevu u slaviji trenira c.e.t.n.i.k. mali doso ovde otimat j.e.b.o on sestru u p.i.c.k.u. kad ima menstruaciju ) ;)
Đorđe Lazarevski, Aleksandar Neskovic, Adnan Curavac i ostala ekipaaaa . Sve ih treba po kratkom postupku. Djecu truju papani.
sve sandzak
Nema od ovoga ništa, eto ih svijeh opet u akciju, jer će biti "poduzete zakonske mjere"...
hahahahahahaha dzordze dzoka lazarevki svakako za 3 dana treba da ide u zenicu na izlezavanje kazne on je deko koji je odbio kucni pritvor od 9 mjeseci i htio je da ide u zenicu da lezi 9 mjeseci da ga guze u anus !a amir ranica je decko koji je odbio 3 mjeseca uslova i trazio 3 mjeseca centralnog da ocelici ...hahahahahahahahahahaha..hahahahahah..decki ima mnogo tramala sad u muriji
Palijom odbiti desnu ruku i lijevu nogu pa ga onda pustiti ako se ponovi onda odbiti lijevu ruku i desnu nogu i pola satai prije jela po jednu paliju preko ledja ,zbog lijekova da mu ne naskode na zeludac.
Samo da hoće ko narediti da pohapse ove kriminalce, veće i da tužilaštvo odradi posao kako treba i sve bi bilo bolje....
ma sigurno adnan curavac dzole lazarevski kerim i ostali nakromani sa bjelava
A kako se Djoletu stara udara jel neko zna... mozda...
Pustite ih odmah na vikend u petak...
Ministar KURCEŠ,za ovu akciju čuo iz medija!
ma djoleta svi udaraju
cuj uhapsili djoleta hahahah klasicnog narkomana sa mejtasa koji krade kastofone, i otima djeci mobitele i maltretira normalnu raju ma to je otpad narkomanski potice iz narkomanske porodice sta ces dalje pricat kad mu stara smrce Speed .