Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati da prilikom uzimanja kredita, kupac je obavezan platiti osiguranje stana koje u slučaju štete ide u korist banke. Tako da će banka štetu svakako naplatiti. A drugo, ako se utvrdi da je ovo istina, osim što bi ostao bez stana, bit će sudski gonjen za izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje tuđih života i imovine, nezakonito posjedovanje i upotreba eksplozivnog vatrenog oružja. I još štošta pride. Ali neka i njemu i svima ostalima Bog dragi pomogne. Nije lako danas imati kredit, raditi, zarađivati i otplaćivati.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/12/21/kako-nas-banke-pljackaju-bajka-o-povoljnim-kreditima-i-kako-ste-vi-gradani-dosli-u-duznicko-ropstvo/
Banka je korisnik osiguranja. Štetu nije izazvala banka nego treće lice. Da je osiguranje u korist vlasnika, onda šteta ne bi bila isplaćena. Banka će naplatiti svoj dio, a onaj ko izazove štetu će biti tužen i od njega će se potraživati nadoknada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sjecate li se onog mraka i tmine od perioda kad su se davali stanovi i kad su svi bili zaposleni....
E stvarno je bio mrak i tminaEm đaba stan am đaba škola fakultet.em đaba zdravstvo operacije am đaba preko ferijale na more 21 dan smjena em krediti prva i zadnja rata iste em em ništa nije valjalo FALILE SU NAM HODŽE I POPOVI DA NAM KAŽU ZABOGA KO SMO I ŠTO SMO. I HVALA IM SAD ZNAMO TO AL NEMAMO NIŠTA VIŠE OSIM TOGA.
ma kome sve to treba kad cemo kad umremo/preselimo imat sve bolje i jace i mocnije :D
Komsije ga trebaju tuziti za stetu nastaku na prozorima, dim se uvukao u sve stanove,u namjestaj,odjecu,stanovi ispod njega unisteni vodom koja se slijevala tokom akcije gasenja pozara...steta u milionima...da ne navodim traume djece iz susjednih stanova. Treba ga optuziti za terorizam.
Jesu vatrogasci brzi u PM
Zasto taxisti svakog mjeseca protestuju?? Zato sto im je onemogucen rad, evo izmate clanak o Holland taxi sluzbi. Ako imate 5000 taxi vozila u gradu od 500 hiljada stanovnika onda to nije regulisano na najbolji nacin. Krivi su nadlezni u gradu, kantonu I drzavi. Da je taj covjek mogao da zaradi za ratu, on bi je sigurno platio....ovako, nemam ja, e nemate ni vi (po njegovom misljenju) ali banksteri ce samo I iz ovoga profitirati. Zalosno ali istinito
"U početku se spekulisalo o eksploziji plinske boce, ali je prema izjavama komšija, vlasnik stana aktivirao bombu." e ako su komsije rekle da je aktivirana bomba to je 100% istina.Neka ljudi izvrse uvidaj i nakon toga objavite vijest a ne 5 clanaka na osnovu rekla kazala
Nemojte tako Sparkase banka je dala 50000 donacija, mora to neko vratiti
ludi taksista
Mislim da ce mu poslije ovoga biti malo teze naci banku koja ce mu dati kredit za novi stan.
...od jednog velikog problema napraviti 3 velika problema...
Lako je sada pametovat i krivit čovjeka, dakako da je on kriv no ja ga optuživati ne mogu.Vjerovatno je bar pola stana otplatio, radio 7 ili 8 godina i svu zaradu dao na te rate.I onda dođe banka kaže kasniš sa ratama i mi uzimamo stan.Onda banka proda stan i zaradi plus 30 hiljada km.
Cekaju odobrenje vatrogasaca i policije da se vrate da provjere sta se desilo sa njihovim stanovima. U najmanju ruku pomislis da je VBR kompletno punjenje srokao na zgradu,a kamoli neki isfrustrirani postenjacina bacio KINDER JAJE
Jel imao bombu kad je dizao kredit? Sada treba neko da pogine što on nema za ratu. Treba papka u zatvor da rinta i vrača dug.
Trebao je u banku sa bombom
I šta bi onda bilo? Ubio bi nekoliko uposlenih koji nemaju veze sa njegovim kreditom
Samo bahato !
'Beko šta si to uradio?' bacio kinder jaje bonaaa hahaha
ma pametan nek banka ga sad gletuje i kreči
Banka izvrsi procjenu stana.. a ostatak ce mu oduzet iz drugih izvora... Auto, zemlja itd. Samo je sebe jwbo