Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvodi na sve strane, nesloga u braku, FB prevare, nepostivanje bracnog druga.... Prednjacimo
Hajd sto se razvedu to postujem nego su to nasilini razvodi puni svadja i belaja pa cak i poslije razvoda imaju nekih problema a i generalno ljudi su danas ljubomorni ko psi.
onda glupo zatucano drustvo pritisce ljude zasto se ne udaju ne zene🤡
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za sve su krive drustvene norme, STA CEKAS STO SE NE ZENIS, STO SE NISI UDALA? Onda uletis u brak sa nekim koga nit poznajes nit ti odgovara, nakon godinu ne mozes ni gledat tu osobu, ali ispostvovao si ono sta svi ocekuju, imate sretne slike na fejsu.
Odbila da ga tuži. Vratila mu se iz bolnice raširenih ruku. Tu policija ne može ništa. Mazohizam, bolest, dva primitivna bića bez pameti. Još narod pita što se komšije ne petljaju, pa da dobiju metak ili nož pod rebra... A oni sutradan zagrljeni čaršijom ili slika na fb uz patetični izliv ljubavi, fb idila i lažni svijet
Ne opravdavam nasilje uopšte a kamoli u porodici mada ima rospija što traže degenek.
A sad policija teba pretući njega.
Samo sreca, glamur, zadovoljstvo, pokazi drugima je danas moderno a duse prazne, same, tuzne...Zato ovoliko problema u drustvu imamo.Zivot postao socijalna mreza i predstavljane drugima.
Cuj odbila ljecenje...
Kastracija ali je dzuturm svakako
kad je rijec o nasilnicima i opasnoj kategoriji onda incijali idu
Nije on nju pretukao nego je izbo hladnokrvno.