Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da si makar stao smradu nesretnika pokupio u auto do bolnice ili sta ti ja znam ti pobjeg'o, smradu pricatl ce ti biti nisam ga ni vidio, robija te ceka
Pa kud si išao pješak pod kola pijanom vozaču? :))) Izgleda da ljigavac nije bio dovoljno pijan dok je imao "razuma" da treba zbog pijanstva pobjeći sa mjesta nesreće, kako bi prikrio alkohol. Treba mu doživotno zabraniti vožnju i drastično novćano kazniti. Kada bi se ovakve mjere uvele, svako bi razmislio da li bi i kapljicu alkohola popio i sjeo za volan.
Ovo je za zatvora..
...i šta? Puste ga za dan - dva...žalosno!
Odmah vozacku oduzet i strpat par mjeseci u zatvor dok se ne otrijezni..
Dobit će upozorenje da to više ne radi i vratiti se u Par Selo, kao da se ništa nije desilo.
Možda ga je pješak prvi udario
jest napadaju pjesaci na auta sa pijanim vozacima aaaaaa