Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U opseznoj akciji zmirenja dok se ulicama Tuzle valjaju ogromne kolicine heroina,oni ulijecu u kucu balavcu koji zapali joint.Bravo bravo lijepo je vidjeti da se nesto radi.Sad ce momcic od 18 godina popusiti uvjeta godinu i povecat im statistiku iza koje se oni kao kriju.Puuu da mi bi dobit na lotu sjeo bi u helikopter i otisao visoko gore i posro se kad imam najveci proljev.Sta radi banda sa ove nase napacene BiH
Uff je...te! Svaka cast! Ko zna koliko bi omladine stradalo od tih PVC vrecica! Hvala cika policajci :))
Mene skidose na juznoj magistrali vozio sezdeset na sat i 40 km kazne (ogranicenje 50). Dok sam potpisivao kaznu pored nas su jurila auta brzinom preko 80 km na sat.Pitam ja policajca sto me bolan upuca vidio si da sporo vozim a vidis ovih bijesnih auta njih ne smijes ni pogledati, a on meni kaze jebiga na tankom puca led moram i ja ispuniti kvotu i zaraditi koru hljeba, a kada bi zaustavljo ove mogao bi samo na_jeb_ati.
Tuzlanska policija jedino za šta je sposobna jesu sačekuše na autobuskim stanicama i maltretiranje normalnih građana zbog neispravnog žmigavca, nevezanja pojasa i sličnih gluposti. Kad su prave akcije u pitanju nema ih ni na mapi.
Pa je li vas stid o tome izvještavati medije dok tone heroina prolaze vama ispred nosa. Kome više mažete oči bando lopovska. Gdje je sva roba do sad zaplijenjena .
svaka cast, nasli su mnogo plastike, eventlualno metalni grajnder i par sjemenki. Uhvatili su pravog kriminalca -_-