Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kucno lijecenja, a muz je istjero iz kuce XD
fuj fujj i fujj....stroge kazne uvesti za ovoo
@mule Nije kriva i kad ga je birala sigurno joj nije obecavao da ce je tuci i istjerati iz kuce. Bila sam dugo u inostranstvu i ogroman broj zena je ostavljao muzeve pa svi komentarisali kako su podivljale. Razlog je bio to sto su konacno mogle da sebi i djeci obezbijede eksitenciju pa vise nemaju potrebe trpjeti da ih neko mlati. Ja bih licno sve ove krkane po 10-tak godina u najgore zatvore pa nek se tamo mlate.
Ko joj je kriv,sama ga je izabrala.Ona je kriva jer je gloopacha.
\"zadovoljavajte pravdu ili ce svijet propasti\" (hegel)
*komentarisat :D
@ hegel ajd nek si nas obavijestio da neces komantarisat. et ja bas ovdje sjedim, lupam glavom od zid, kontam da li ce komantarisat, sta, kako!? hvala ti puno!
U NAZI SERBIJI terorista i fasista je prije par dana je jedna ZENA U NOVOM SADU bila ISJ-EKLA MUZA NA KOMADE I DRZALA GA IZA STEPENICA U HODNIKU MJESECIMA...!!! A ovo u Tuzli je vise nego jadno, uvijek nemocni ispastaju...!!!
neka raspise referendum i pocepa kucu popola,nemogu oni ziveti pod istim krovom,treba sprovoditi EURO integracije
kretencina!
zena ima isto prava kao covjek... to je ih njozina kuca nema on pravo da je iztera iz kuce.... konju jedan.... bijes zenu i maltretiras je... fukara jedna. Sta radi policija?????? sud???? drzavne organe??????
necu komentarisat jer ne znam detalje !
moze jedino na okolokucno lijecenje :D
ukinite komentare na ovakve clanke... svaki komentar je suvisan
cuj 20 godina mladja