Bivši ministar unutrašnjih poslova
0
Tuzla: Federalni poslanik Omerbegović udario pješakinju
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neradujte se tudjoj muki jadovi jadni moze se svakom ovo desiti
uopste me ne cudi sa onim njegovim frljavim okicama
@sarajevo-x J.EB.O. VAM VUK KARADZIC MAMRU ZBOG OVOGA PJESAKINJA......hahhhha cuj PJESAKINJA....hahhhaaa
koji se k,u,r,a,c baburina nasla prelaziti cestu u trenutku kad sam ja vozio tuda?!
ne znam kakav je čovjek političar ali samo znam da se i sposobnom kao ti i nesposobnom može desiti saobraćajna nesreća
Nesposoban da auto vozi, a ima utjecaj na odluke koje su vazne za gradjanje...moze u neuredjenom i losem sistemu kakav je nas
Smijesno !! Poceli su jos da nas udaraju vozilima i jos samo da pocnu da nas tuku. A taj svinjski dzabalebaros nije sposoban ni za sta drugo !!
Dok je on bio ministar unutrašnjih poslova TK u Srebreniku je od 2006 do 2010 obijeno najmanje 1.500 radnji, beznsinskih pumpi, privatnih kuća itd., kralo sve sve i svašta, samo nikada počinioci nisu uhvaćeni. I tako naš Omerbegović napravi karijeru političara, od MUP-a TK do Federalnog parlamenta. Narode, kriminal i zločin se jedino isplati u ovoj zemlji
@@zijozijo E stara rugobo imaš gramatiku za 10. De nam reci gdje si završio OŠ ako si je uopšte završio?
bola bola cak sam i sluzbeno auto slupao, meni klocu dali nakog superba :D...
možda se i ne bi desilo da govno dok vozi ne priča na mobitel
NEČE MOČI- NEČE PROČI i m u n i t e t govno ima
U zatvor sa g.o.v.n.e.t.o.m.
Došo malac kod doktora i pita ga imal šta god protiv vijagre.Doktor ga začuđeno pita:\"svi traže vijagru a ti nešto protiv.Što to?\" Kad će malac.\"ma umro babo pa nemožemo zatvoriti sanduk\"
ma za.li .bo te ra ka cu imaš imunitet nemre ti niko ništa nek si satro staricu,ne bi valjalo da si je fulio štA JE SLEDEČE NA REDU !??? NEČIJE DJETE !!!!