Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi nije jasno sto niko ne spominje gazdu osim da su mu kaldionice radile ilegalno?
NAJBOLJE BI BILO DA JADNA DJEVOJKA PORED KAZNENE PRIJAVE JOS I RADI PAR MJESECI BESPLATNO ZA \"JADNOG\" GAZDU JER JE COVJEK PRETRPIO STRES ZAMISLITE KAKO MU JE OTVORIO POSLOVNICU U CENTRU SARAJEVA BEZ IAKVE DOZVOLE BEZ IKAKVE MJERE SIGURNOSTI STA CE JADNIK NEMA SE ..... AMELA SRAME TE BILO STO SI TAKO REAGOVALA TREBAL SI PUSTITI DA MORBIDNI UMOVI RADE S TOBOM STA ZELE ..... MOZDA TAD NEBI DOBILA KAZNENU PRIJAVU.... SRAMOTA ZENA DA SPASI ZIVU GLAVU OD POMAHNITALIH LJUDI I SAD JOS I KRIVA STO SE BRANILA PA GDJE TO IMA..............
Svaka joj cast treba dati svima oruzje kao u Americi da ima pravo roknuti svakoga lopova i kriminalca STETA STO NE ROKNU I ONOGA DRUGOGA
kako je paglu ova ena pa to je previse gluposti na jednom portalu. apelujem da se njeni komentari i komentari ovog i d i o t a camila pod hitno izbrisu. djevojka se bori za zivot i mozda i nece docekati sudjenje.
amela svaka ti cast pa ako je i zatvor TI CES IZ ZATVORA IKAD ,A ON IZ ZEMLJE NIKAD
She is Boondock Saint. Her name is Amela.
Čuj ubistvo \"namah\" ! Valjda \"na mah\", papci jedni! Ili su novi lingvističari opet pravili nakaradu od jezika.
zavod na humu nije zavod na humu, nego zavod u pofalicima tj. u centru grada...
ja zakona i tuzilaca... protiv nje optuznica za ubistvo, a za njega s tri ispaljena metka i prostrijelne rane nanijete... optuznica za razbojnistvo
nije tebi djaba nick ludilo
ne bi me čudilo da osude djevojku i strpaju je u zatvor. Da je kojim slučajem bila ona sama upucana, delikventi bi bili vračeni u dom, a ona bila samo statistička jedinica u crnoj hronici. Dajte joj šestoaprilsku nagradu i invalidsku penziju do kraja života. Pa zaboga, ima tri metka u sebi, a vi podigli optužnicu! Sramota!
Dvojica ufurani luzera ulaze u kladionicu naoruzani sladoledom (pardon pistoljima) u namjeri da opljackaju i usput upotrebe sladoled (pardon pistolj) ako se zrtva usprotivi ili pruzi otpor. Cujemo ovdje komentare tipa \"da nije prva pucala, ovaj ne bi uzvratio\". Da pitam te pametnjakovice koja je bila namjera naoruzani kretena kad su usli u kladionicu, da joj ponude sladoled ili da je opljackaju? Normalno da je upotrebila pistolj da bi se zastitila, ko nije bio u toj situaciji enormnog psihickog pritiska ne treba ni da daje komentare. Pravdate dvojicu kretena a zrtvu osudujete.
ona je ubica.
meni je jednom ova amela popusila kurrac, toliko je povukla dim da mi se carsaf uvuko u suppak. bila je jako brutalna prema meni.
Za sve one koji podrzavaju dvojicu krminalaca (kokoshara) dabogda se to isto sutra desilo vasim,sestrama,mamama,itd. @Ena sta ti glumis lafo neku finu,postenu? Sta da te neko od ove bagre siluje sutra kao sto se desilo prije par dana \"nekim tamo\" djevojkama??? Glupacho jedna,to znaci sutra treba da stavim komentar : \" Nisu losi momci hajde sta fali sto su je silovali ! \" Qujo glupa samo ti to mogu reci... Ameli brz oporavak i neka odgovara ako je proglase krivom.