Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja koja smo mi šuma to je nerealno
Pa ko ce voliti BiH gledaj sta nasi klosari rade
stranka ga prati...ima odlicne preduslove da se uhljebi u udba 8...da kidnapuje i lisi slobode sve koji ne misle kao stranka...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I ovo je BiH!
Zašto odmah pljujemo po državi i tako budimo mrznju prema domovini. Bolesni ljudi postoje u svakom društvu, u "naprednim" pogotovo. Treba osuditi ljude a ne odmah pisati kako država nije dobra. Gledajmo malo vedrije na domovinu i stvarajmo pozitivnu klimu. A politiku mjenjamo na izborima.
@malborocetvorka joj eto u AmeriKi toga nema. Mog rodjaka skoro crnac ubio na parkingu ispred Walmarta zbog toga sto je uplanio on da se tu parkira. Krivi drva ima svugdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa što braću dirate ahahah
nemojte kriminalce zvati tz turistima!
Sad tog momka uhapsit i vezat koju godinu!
Glavno je ovo,od ranije poznat policiji hahahaha,oni samo znaju kontrolisati posteni svijet,lopovi im pred nosom kradu i dilaju.
Toliko lijepih destinacija, oni došli anamo
Ne znam zasto odmah ovako sve crno prokomentarisano, kao da je samo u BiH situacija “ovako losa”... u drugim drzavama se isto tako desava, cak i vise nego kod nas... u Austriji onaj sto je drzao godina u podrumu, Fritzl ili kako vec... ovakvih situacija u Americi ima i previse... naravno da se o svakoj otmici nece pricati odmah po cijelom svijetu!
po drzave od ranije poznato policiji:)
Mene je strah uopće ulaziti u BiH. Barem u muslimanski dio.
imas oraha u dzepu pa zato se plasis.
Puno je gledao rtrs
Nooorooood znoooooo!
Ovi su rezervisali preko AirBnB-a, izabrali su opciju " local experience".
Nooorooood znoooooo!
Nahvat'o kabadahija sebi nek' se nađe. Zemljo otvori se i sve ovo odnesi u vražiju mater.
tako treba
Vjerovatno radi se o migrantima koji su namjeravali ilegalno preci granice EU pa su neki zloupotrebili njihovo stanje. Mozda....ne znam.
imal sta da nas zacudi u ovoj bosni, pa da se nešto pokrene na bolje ?