Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je prijateljska zemlja ali brate Turci su mi odvratni kao narod....ne samo sto su kriminalci teski, nego ne znam da li sam ikad vidjela lijepog Turcina ili lijepu Turkinju (ovi iz serija su svi redom porijeklom Evropljani)
den ! Tačan opis. Ko ne vjeruje neka ode do turskih koledža na Ilidži pa neka obrati pažnju. Sve glavato, brkato, zdepasto, kratkonogo, dlakavo. I muški i ženske. Ali ženske nataknu maramu pa se puno ne vidi.
SDA pomaze muškarcima afroazijskog porijekla da dođu do bh. državljanstva.: http://www.youtube.com/watch?v=6-si0-8tnSY
Pa, znaju i Turci ko su Srbi pa ih napadaju ko nekada. ;-)
Nije se slucajno ovaj napad na drzavljana Turske desio u Centru, tamo gdje smo jos uvijek manjina. Ali, radimo i naseljavamo se da i tamo budemo vecina ko na Ilidzi gdje nam niko ne smije nista.
Jel agencija Anadolija osudila ovaj napad na nevinog drzavljana Turske?
Zasto ste u clanku naglasili ono \'Turcin\',pa danas u Sarajevu zivi vise od 95%Turaka,samo sto su se kamuflirali u \'Bosnjake\' kao S [C] eric .
@Ena haha daj nam svoj fb profil da vidimo tvoju EVROPSKU ljepotu
za @Ena Odakle si ti pa mi tako pametno zboriš ?? Kakav Istiklal kakvi bakrači, ništa mi te turke i arape ne razlikujemo od ovih naših domaćih, lokalnih cigana ... svi ružni, zdepasti, dlakavi, mali, glavati sa retardiranim izgledom... i ne pričaj gluposti idi žvaći stiropor. !
odeš na Istiklal staneš sat vremena vidjećeš više lijepih nego u tvojoj domovini (osim ako ti je Liban domovina)
dajte zakon o samoodbrani i zastiti privatne imovine pa da vidimo onda mangupe,kad neko trzne noz da ga mozes hladno roknut
Ma ja ,napao djevojku, mora da slusa svog gospodara.. St ada se prica..ccc
Baš od tolikih klošara i drogera u gradu napao na policajca, mislim da mu neće nikada naumpast više, mamu mu kopilansku.
Prvo je turcin napao svoju djevojku na šta je naš policajac prišao i legitimisao lice i kada mu je naredio da krene prema Policijskoj Upravi lik je policajca pokušao da udari u glavu nakon cega se desilo :) :) :)
ja mislim da je to onaj brko na slici hahahhah lijevooo vid ga sto se krije hahahahh