Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roditelj gazda pa upio djeci dobar motor pa se onda ovako nesto desi..gledamo to svaki dan u vitezu bas tu djecu....
oni si imali svu opremu i vozili su po pravilima 60 km na sat kaci i to su imali oni nisu preticali nego su isli normalo cestom i iza njih je bio ausi koji ih nije htio prestici nego iza audia je bio mercedes koji je preticao audia i kad ga je preticao njia nije vido na motoru i slucajno ih zakacio za sobom i oni nisu imali kontrole na motorom yamaha i upali su a roditelje na treba strpati u zatvor zato sto u tom trenutku kada su oni sjeli na motor roditelji nisu kontali za posljedice eto
roditelje u zatvor
A DA IH VIDI BABO
Ovo se stalno dogadja istim obiteljima iz Lasvanske doline sjecatel se prosle godine one saobracajne nesrece ( izletanje s ceste) na Vlasicu i kad bi vam rekao da su to bili najbolji prijatelji i sad ovo RODITELJI PRIPAZITE NA DJECU AKO NE ZBOG NJIH ONDA ZBOG OSTALIH UCESNIKA U SAOBRACAJU sramota!!!!
JARANE, BLAGO VAMA I VASOJ MALOLJETNOJ DJECI KOJA D.RKAJU PRED KOMPJUTEROM U 22H PA SE UJUTRO PROBODE KAO MIRNE BUBICE. MORA DA STE PRESRETNI STO JE TO TAKO I STO IH O-D-G-A-J-A-T-E NA NAJADEKVATNIJI MOGUCI NACIN. DIVNO.
bice dobro brz oporavak rodaku Stipi iprijatelju Mariju.
on mi je rođak ako je nekom do psovanja nek psuje negdje drugdje i u ostalom briga vas za njihove roditelje oni su dobri ko kruh niko nije pozelio brz oporavak njima roditeli im nisu glupi a i kako se kaze Samo nek je glava na ramenima
Naravno, neće ova dvojica nikad više ovako divljati... ali na sve strane je još milion drugih.. Ne možemo čekati da svi nauče lekciju iz svoje greške.
Nadam se da ce se oporaviti i da ce im ovo biti skola za ubuduce, a za njihove roditelje stvarno nemam rijeci.
stvarno mi nije jasno sta ce maloljetnici na magistralnom putu u to doba zbog glupih i bezobzirnih roditelja djeci se ovakve stvari desavaju mozda ce sad imati malo vise vremena za svoje dijete
I netreba nitko pozeli brz oporavak, sta ce oni koji k.ur.a.c na motoru????
@2011 nije gnjusno, samo mi krivo sto nitko ne pozeli brz oporavak nego samo gledaju te nesretne okolnosti.. sreca pa su imali kacige i svu opremu.. samo zelim da nitko od vas to ne dozivi u svojoj obitelji..
Ma ti si FUJ osoba, imamo jake zakone, jaku državu i FUJ ljude. Poserem ti se i na zakone i na tebe i tvoju suosjećajnost i srčanost.
@Mia zar je gnjusan komentar travnicanke,i \'roditelja\' ljudi su 100% upravu prvo kacige i nepostivanje propisa zakona a drugo sta imaju djeca sa 15 i manje godina napolju radit u 22h nemaju nista znaci sad lijepo svojoj tetki reci ili ko ti dodje sta kakva je situacija samo da prezive to je bitno nek im je sretno obojici sto neko rece zar ne vaze zakoni za tvog rodjaka bez tablica, bez polozenog ispita za 50ccm i bez kacige krsenje zakona nisu gnjusni komentari..steta mladosti