Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bi sa tvog telefona da posaljem jednu porukicu tvojoj mami!!!
garant se nisu mogli dogovoriti kome ce plecka pripasti
nabijem ti ja ovu moju hegu mami u cmar smrdski lojavi...
Zulum vam ušao u krv i gene, a moja belegija u p i č k u r i n u ne svih tvojih, @24 posto, nego samo tvoje mame, sestre i kćerke.
najnovija istraživanja kažu da je na balkanu muslimanima najveći. ja često siđem njiž brda da ga ližem i primam u pakšu. muslimanski je najbolji, samo me on zadovolji
Da će hoće porakoati međusobno ova najmlađa nacija. Zatvoriti ih na svojih 24% pa nek se roka stoka.
nataknem ti sve zivo i mrtvo na ovu moju belegiju...
Normalne stvari na azijatskih 24 posto BiH, ne znam zašto se od ovoga pravi vijest? Kao kad biste stavili vijest da je jutros svanulo.
ispalim ti ja svoju maljutku sestri u bulju....
@ vucko84 Čuj stoka Tuzlanska ,hahahaha ,garant ti je neki Tuzlak ožežo ženu ,a možda i sestru ,kada pronalaziš nevidljive Tuzlake u Gradačcu i na Kiseljaku....
tuzlanski papci...
Kako narod radi, tako mu se vraca... Nista nije slucajno...
Seljacka posla
Udrite se stoko medju sobom kada ste budale.
Lomite sebi sami vratove ali ostavite BOROVE. Jedno drvo jedan zivot.
E ljudi moji samo jeli \"rs\" odmah zlo i nevolja, evo amidza R.S pa zbode covjeka nozem, nevolja, evo genocidna tvorevina tzv:\"rs\" pa nevolja, sve sto je \"rs\" to treba ukinuti, jer to je simbol nasilja.
VOLIM POPIT, VOLIM ZAGALAMIT DA GA VIDIM KO CE MI ZABRANIT