Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
javno ga objesiti manijak...
Ovog sileđiju treba uhvatiti, i treba ga tako namaltiti, da više nikada ne pomisli na nešto ovakvo !!! A nakon batina ga treba poslati u prdekanu, pa neka tamo skida svoje "kompanjone" !!!
Treba mu Mu-da iščupati,ako ih uopšte i ima
poremeceni srbi...silovali su djecu za vrijeme rata...sve pedofili,pederi i bolesnici...najumobolniji narod na zemlji...
na tom Kalinoviku nema normalnog insana...sve ratni zločinci ili k.reteni....najozbiljnije
Svaka čast djevojčici na hrabrosti da nekom ispriča šta joj se dogodilo. Mnoga djeca se stide,plaše, ili se osjećaju krivima, pa tako i postaju žrtve izopačenih osoba.
OBJESITI ZA PRVO DRVO