Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek, zar golfovi dvice ne bi trebali biti iskljuceni iz saobracaja jer nemaju katalizatore ...
sretnu se dva golfa dvice i pita jedan drugog: - šta radiš - čadim
pa sta hoces? vidis da se iskljucuju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi nemamo kakav ugovor sa njemačkom firmom u vezi ovih auta, dok ih ovako svakodnevno testiramo ?
ADAC Crash Test Sarajevo Model
Hocemo oruzani list za Golf 2 ! Dosta vise ovoga !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
golfovi : D
Demolition Derby 3 - Sarajevo
Lijepo im je receno ne izlazite vani "magla" je.
dijelovi za golfa II se nikad neće prestati proizvoditi. A kako su ovi na cesti po sarajvu garant imaju euro 3 motor ili katalizator
pa vecina auta nema katalizator, i ljudi koji ga imaju kasnije ga odrezu i navare samo cijev, jer je skup za zamjeniti... drugo auta po zakonu nemogu iskljuciti iz saobracaja jer su prosla tehnicki...
U petak negdje oko 6:50,kretao sam se prema fabrici Zrak u Buca Potoku,razmak izmedju vozila iz suprotnog smjera i mog vozila je bio negdje oko 50 metara,ovakav bijeli golf je otpoceo preticanje vozila,krenuo je direkt na mene,cesta je bila masna i zaledjena,prava je sreca da je vozac kojeg je bijeli Golf 2 preticao potpuno zaustavio vozilo,zaustavio sam i ja vozilo te smo se nekako mimoisli,90% sam ubjedjen da je to taj Golf i vozac i da je nasao ono sto je trazio.
Nedavno sam prisustvovao jednoj zanimljivoj situaciji. Mjesto dogadjanja: raskrsnica ulica Čekaluša, Džidžikovac, Bjelave. Na stubu semafora stoji znak isto kao i na ovom ovdje da vozila koja dolaze ulicom Bjelave nailaze na put sa pravom prvenstva. Vozačica Golfa je izlazeći iz ullice Bjelave oduzela pravo prvenstva vozilima koja su se uključivala iz ulice Džidžikovac. Nastao je čep i svi su toj "vozačici" skretali pažnju da je pogriješila i pokazivali su joj na znak. Ona im je, kao iskusni vozač sa Grdonja, odgovorila da taj znak važi samo kad semafor ne radi. Čini mi se da je i ovdje isti slučaj.
Na toj raskrsnici se raja pomalo sama navinuknula da ovi odozdo sto skrecu imaju prednost iako sijeku traku ovima koji idu pravo sa Bjelava, a imaju znak uz semafor. Godinama se raja tu zbunjivala. Al dobro, vozacice misle da one uvijek imaju prednost, to je druga prica :D
Jeli neko primjetio VLC player na cesti :)
Golf koji se kretao ulicom Dzemala Bjedica ima prednost,jer bez obzira na semafor ostali imaju saobr.znak nailazak na put sa prvenstvom prolaza......meni se cini da je ovdje u pitanju klasicno bosnjacko inacenje"eeee ness prije menee"
DVIJE KANTE ZA SMECE MANJE NA CESTAMA!
GOLFOVI DVOJKE SE TREBAJU ISKLJUCITI IZ SAOBRACAJA, BILO ZAGADJANJA ILI NE! Medjutim, sta ovi rade na cestama, kad nemaju katalizatora?
Lijepo pise da je sudar bio radi neispravne saobracajne signalizacije. Dakle u ovom slucaju su mogla biti i dva Lamborginia ista bi stvar bila. E sad bi trebalo fino tuziti kanton i oderat im guzove jer vrlo cesto semafori u Sarajevu ispadaju iz sistema.
Nema to veze sa signalizacijom,znaci ako je semafor u kvaru trebali bi se svi sudarati,na toj raskrsnici postoje znakovi izlazak na ulicu s pravom prvenstva a tu je i pravilo desne i lijeve strane.
Papak ima pravilu i u slučaju da ne radi signalizacija. Zato što si glup tebi treba guzove oderati. Uzimajući u obzir količinu gluposti sa kojom raspolažeš mogao bi postati neki ministar u Kantonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreća da TAS ne radi
Mozete vi brisat komentare,ali ovaj narod i dalje nece citat,vec gledat slike i laprdat.Samo im daj slikovnicu,nisu knjige za njih.
Slusaj jarane, ja vozim jak, skup i dobar auto ali ovi sa Golf 2 kao da su svi isli u istu skolu. Crknuse dok me ne preteknu a onda kad ih ja pustim kezavo smiju. Te budale ugrozavaju sebi i drugima zivote. Ipak ima i gorih a to su oni sa firminim autima.
kako mi se kad ovo ugledam.
Golf 2 Das auto :D
vidim, bolje ti je xD
hahaha pa da xD Ova metoda fkt radi :D 15 min i stomak fercera, nekad i mi obicni smrtnici mozemo znati bolje od doktora :P
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
totalna šteta! 300 KM po vozilu