Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opste poznata stvar je da nije bilo radovana karadjica slavija bi se i dan danas zvala fk.lukavica.tako da svako stavljanje u istu ravan sa zeljom je apsurd.kakvo cetnicko orgijanje je zeljo dozivio u lukavici ovo je samo mali ravans.greska ovog momka je ta sto nije udario regoju ali puno jace nego ovog neduznog golmana.dakle slaviji je samo uzvraceno gostoprimstvo,a o nekim boljim odnosima se moze diskutovati samo na ravnopravnim osnovama.
Bosnian CSI, gdje ste sada?!
baliyska posla
Neznam zasto se pridaje ovom slučaju ovolika pažnja, pa nije ratni zločinac,pedofil,ubica.............bitno je sad se napušavat danima
svaki zeljin uspjeh je manje vrijedan zbog poteza ovakvih idiota. Umjesto da uziva u uspjesima svog kluba on cini sve da mu nasteti.
Covjeka je promaha ubila kad mu je ruka navijaca prosla pored glave... Al\' žao mi je Slavije kad im takve curice brane na golu, nedo Bog da mu je Cantona pokazao jedan potez, il\' da mu je Škoro pokazao jednu čarlamu vjerovatno da bi do sada preminuo al\' nedo Bog nikome to.
propust u organizaciji susreta, utakmicu treba registrirati 0:3. napadaca kazniti i zavrsena prica.
\"PITAR\" policija je tog kretena uvela u teren sa Istocne tribine ni 5 minuta nakon sto su navijaci slavije tuda izasli zato se i sumnjalo da je pripadnik istih. Sa Sjevera nije usao. Zasto je uletio, zasto su ga uveli i pustili i otkud da se pojavi sa te strane??? A tvoj komentar je jadan ko i klub za kojeg navijaš. Nego nastavi pratiti Želju i jedi se od zavisti.
jes jes upravu si, sad ce da transformiraju federalni i mup rs i napravit ce jedan drzavani, bice jedna drzavna polcija, napad na golmana je samo povod, to ti je velika teorija zavjere
štrumfovi napisaše da je to bio navijač Slavije. Potsjeti me na one ratne kad smo mi sami sebe granatirali. Uče od braće, nema šta.
maca kralju najaci si....horde su uz tebe!!!
ovo je muslimanska propaganda. Golman je sam sebe atakirao, kako bi izazvao intervenciju MUPa a sve po instrukcijama SAD-a
KAKAV ZATVOR,ENO MOMAK KAFU PIJE U CENTRALU...
Izvadice ga Silajdzic iz zatvora...
U pritvor i kamenac mu iz bubrega istjerati...