Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože čuvaj ovu djecu o kojoj niko ne brine :'(
Nema onda pomoci, dosle su generacije koje su kao raspustana banda
JOJ DA GA MENI U ŠAKE KRVI MU SE NAPIJEM
.....životinja!malo je reć.
..ako se dijete vaspitno tuče...udara se šibom po guzici i nogama...a u glavu se ne udara ni pod razno...ama ni pod razno jer posljedice mogu biti kobne, samo mali nezgodan udarac i imaš invalida ili smrt... šiba da...po guzici i nogama da...bez šibe na kraju krajeva i nema dobrog vaspitanja! sve ostalo NE!
Ja se ne zalažem za prebijanje ali par šamara ili kaiš eva ne škodi, ja uopšte nebranim ovog čovjeka ako je prekoračio sa batinama, u doba u kojem smo mi živjeli a to su 70-80 -te to je bilo sasvim normalno, i šta nam fali ništa završili škole zaposlili se osnovali porodice i nešto od onog što su nam naši roditelji od strogosti dali ponijeli sa sobom, niti pijanica niti drogeraš a djeca su mi odlična imam ih troje, i zahvalan sam roditeljima za svaki kaiš ili šamar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jedno je istući al' ostaviti povrede na glavi svom djetetu, cc, ovaj lik je prijetnja svakom ko je slabiji od njeg.
Ako je dijete problematično nisu odgovor batine, već da ga više uključite u svoj život. Problematično je iz razloga što dijete nije uključeno u vaše dnevne aktivnosti, niti vi znate bilo šta o vašem dijetu. Samo nek je ono dobro, zdravo i po strani, da ne smeta "nama" odraslima dok radimo "neki važan" posao. Kada dijete napravi nešto što ne zna da je zabranjeno ili je loše, onda dobije batine, zbog čega? Zbog toga što ti kao roditelj ne znaš drugačije odgovoriti na to, i riješiti taj problem, a krivac istog tog problema nije dijete već roditelj. Ne možeš očekivati od dijeta da razumije neke stvari, nije normalno to očekivati od djece, nisu odrasli, nisu ništa prošli da bi razumili zašto se neke stvari ne smiju. Uostalom, dijete je onako kakvi su mu i roditelji i kućno vaspitanje... Sad ako govorite da su djeca najvažnija "stvar" koju imate, onda odvojite malo svog "VAŽNOG" vremena za njih, pokažite im nešto, naučite ih nečemu, neka nauče šta je obaveza, i slično... DIJETE NIJE KRIVO!
jadno dijete sa ocem NASILNIKOM
Zgaziti đubre
Zatvor za hajvana!
Najvise mrzim kad neko slabije tuce, npr zenu i djecu. Ako ti se tuce nadji sebi ravnog pa se tuci. Kukavica, lako je slabijeg tuci, neka sad istuce policiju kad je tako jak. Konjina jedna.
ja sve mogu svariti, ali kad neko udari dijete, to nikako. ja bih poseban zatvor za takve monstrume uvela, a za cuvare stavila jos vece monstrume, pa sve sto njihovi bolesni mozgovi mogu smisliti neka rade na njima.
Sve gejeve pobit nedat im da djecu odgajaju, dati ovim heteroseksualcima, najzdravije.
Bravo za nastavnike i policiju! Nadam se da će i sud biti na istoj razini. Divljak vjerojatno ne tuče samo dijete, nego i ženu. I takvome nije mjesto među civiliziranim ljudima.
Nikakve pomoci nema ni djetetu ni ovom "ocu". Nikakva policija ni sudovi ne mogu djecaku da vrate oca kakvog bi trebao da ima, nasilniku nikakve batine ni kazne nece pomoci da prestane biti nasilnik, a majci nema utjehe. Neizljecive traume. Tragedija je sto svaka budala moze da ima djecu.
Znao sam ja da cemo mi biti ko kad-tad Sve'cka... Najaca je prica kada su u Danskoj komsije prijavile Bosanca da tuce zenu. Dosao on na sud, ne zna jezik (poslije 3 godine normala), slusa zabrinuto. Prevodi mu prevodilac, kad se on ozari i govori prevodiocu " ma ovo je nesporazum, reci ti sudiji da je to MOJA ZENA" :)
...što je previše, previše je......ima brate prutić, od lijeske, ili breze, onako fin, tanak, savitljiv....pa lijepo po guzi nekoliko vaspitno popravnih.....i eto ga...boli, ali je bezopasno....kretenčino
Primitivac, sileđija! I trebalo ga je upahsiti! Svoje frustracije ne smije iskaljivati na svoje djete, niti na porodicu! Čitam, pa neko kaže u komentarima da dijete nije đaba dobilo batine, tj. htio je kazati da je bilo neposlušno? Ne mogu da vjerujem da se za nepšoslušnost ostavljaju tragovi mučenje i šta je to dijete od 8 godina moglo da uradi, pa da pretrpi fizičku torturu, koja je ujedno i psihičko zlostavljanje. Djeca su odraz svojih roditelja, pa to ovaj sileđija od oca treba da zna. Ubire ono što je posijao. Postoje druge vaspitne mjere, možda su gore od batina, ali sigurno su djelotvornije. Roditelj se mora naoružati strpljenjem i savladati svoju ljutnju. Ali, prije svega sa djecom se mora raditi, razgovarati, kontrolisati, pa i kazniti kad treba, ali i nagraditi kad treba. Djeca se ne smiju zlostavljati!
..ako se dijete vaspitno tuče...udara se šibom po guzici i nogama...a u glavu se ne udara ni pod razno...ama ni pod razno jer posljedice mogu biti kobne, samo mali nezgodan udarac i imaš invalida ili smrt... šiba da...po guzici i nogama da...bez šibe na kraju krajeva i nema dobrog vaspitanja! sve ostalo NE!
21 nije primao šibu kao mali :-D
živinice
i sad pošalju oca u zatvor i tako ce pomoci djetetu ????