Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u korumpiranoj ideološki bolesnoj i divljoj BiH nemaš pravo braniti kućni prag.
Dvojica krkana sa sela Pirići i Kundići, 15ak kilometara od Travnika su prije 2 noći imali kafansku tuću u kojoj su popušili batine. Sinoć su se opremili palicom i nožem i krenuli u osvetu, greška je što su pogriješili kuću i napali nedužnu ženu i sina, momka su udarali palicom ali je nožem, koji je ispao jednom, ubo u vrat N.M i zahvaljujuci Bogu usmrtio ga, dok je drugi seljak/kloc/krkan momka pretukao i poslao ga u komu, srećom probudio se i želim mu brz oporavak.
btw. imena seljaka, krepani je Nedzad Muslimovic a drugi napadac je Saban Deljkovic, koji je priznao da su u pogresnu kucu upali..
@Nimijedobro https://www.facebook.com/nedzad.muslimovic.9?ref=ts&fref=ts Jel ovaj?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bravo mali
Rijesavanja problema na balkanski nacin, bit ce po mome il nas nece biti..
Seljački maniri a u narodu poznati kao inat..
U međuvremenu u Rajvosa: GDJE JE VODA HEBEMM VAM sda MAMETINU ? rekli ste do 15 h. koji moroni, ni vodu nisu u stanju obezbjedit a svi plate imaju.
Nista jarane dok ne zapalimo sve drzavne institucije zajedno sa sda politicarima
evo, i ja je čekam :/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ocigledno je on nasrnuo na maloljetnika, a majka je stitila sina logicno, u svojoj kuci...
vratiti kaznu vjesanja pod hitno
@naftalin ne seri
a kad je to kod nas bila kazna vjesanjem