Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaposliti omladinu da kopa!
Ma to je samo medijska propaganda, obojicu znam licno i vidjam ih svaki dan uopste nisu uhapseni, cak jedan ide na posao kao da se nista nije desilo, kakva policija kakvi bakraci
seoska kladionica sa 2.000 KM pazara,... ludog naroda, više ostavi u kladionici nego u trgovini životnim namirnicama.
radi za 300km , mozda i manje i jos batine dobije.. Eto drzave ..
Sve dok je kazna za razbojnistvo od 2 mjeseca do 2 god,ono nece nestati.Posebna je prica o tome kako visestruki povratnici u kaznena djela opet dobijaju minimalnu kaznu od 2 mjeseca.Dakle,nisu krive sudije,ni tuzioci.Njima je ostavljena samovolja da presude od 2 mjeseca do 2 godine zatvora.Ako bi se zakon promijenio,a moze se promijeniti na federalnom nivou,pa kazna minimalno 5god zatvora+zestoka novcana kazna kao nadoknada stete zrtvi,onda tuzilac ne moze traziti ni sudija izreci manju kaznu.
U Jugoslaviji je to bila kazna od 1 do 10 godina. Nije se isplatilo otimati torbe, nakit, mobitele,..
@rekla-kazala evo ovako.......danas tuzioci idu na najmanju kaznu samo da bi zabiljezeli dobre rezultate i statistike..nace su nam kazne nikakve pa tako covjek koji je opljackao banku dobije dvije godine finog zatvora (znaci more kuci svaki vikend uz dobro vladanje, sadi cvijece i okopava bastu ako mu je cejf) a ne mora ni odati gdje su pare.........kada izadje pritaji se neko vrijeme........i ....bogat..........a da ne govorim o sitnijim djelima kao sto su kradja auta i evo ove otimacine
sad vi njih pretucite i nemojte po bubrezima mogu zatrebat nekom
STA KOJI VRAG ZENU UDARAS, UZMI PARE I BJEZI STA TI JE ONA KRIVA
pretukli radnicu..da Bog da vam svaka para haram bila klošarćići
I opet recite da policija ne radi svoj posao. Policija radi svoj posao ali ne radi tužilatvo i sud. Korumpirana politička stoka.
potpisujem (vecina njih)