Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCC@ E moj ccc tako isto si vjerovatno govorio peace peace 92\' pa vidi sta nam uradise svima a sad svi govore \'\'a boze sacuvaj cuj puska\'\' E TA ISTA PUSKA VAS JE BRANILA KRETENI ZABORAVNI !!! Jel treba i dalje da vicemo peace dok se svi oko boosnja naoruzavaju mi vicemo i dalje peace....nisi garant kao ja izgubio voljene pa tako govoris a ako jesi onda si nenormalno zaboravan........
a jesu ga maznuli s biljkama od 20-25 cm!!!!!????? i baš me zanima ko izbroja svih 279 sjemenki?!!
Dva kalasnjikova....................... Suvenir na strazarske dane.
A kalasnjikov cuvao kao suvenir.Spasena su nam djeca,sto bolan nisi jos koji dulum kukuruza u kukuruzu posijao maker bi se isplatilo sad si i onaj kukuruz sto ti je ostao zarazio,necu od tebe kupiti kukuruze nek`znas.
hajde ne pametuj bona;) bukvalistkinjo. travnicanin je zasadio kanabis tj. travu u travu ili u kukuruze a ne u kukuruz. Kad se kaze \"u kukuruze\" misli se takodje na njivu sa kukuruzima kao sto se misli, kad se kaze \"kukuruza\", na nesto spravljeno od kukurguza..blah blah ps. sto me nerviraju oviiii pametnjakovici cudo jedno :)
Ehh sad murjaci uzivaju sto je Izet posadio. To ti je kapitalizam, jedan radi, drugi uziva.
Stabljike su iščupane i prevezene u prostorije PU Travnik odakle će biti proslijeđene na vještačenje šatro na vještačenje! hahahaha
\"Travničanin zasadio kanabis u kukuruze\" Sarajevo-x nepismeni ste do bola, svaka vam cast.
Hej moj Izete, pa nisi mogo cekat da kukuruz poraste i onda beri pecenjke koliko hoš. :-)
sj.eba.le ga zavidne komsije, a fakat koji k...c ce ti kalasnjikovi??? emoj izete moj.....peace
sto ti je komsija koji te ne voli ili mahala... ko lafo policija trazila u kuruzima..
E moj Izete šta će ti dva kalašnjikova?
Sto ti je preduzetnistvo....