Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nastradanome neka pociva u miru a ovome drugom brz oporovak, a kako se zove grad ili ne nije bitno i nije mjesto i vrijeme o tome da se razpravljate uz sav respekat prema porodicama nastradalih, molim vas lijepo.
Duvno bi trebalo biti ime a kao nadimak Tomislavov grad
Tomislavgrad vjeco bilo i vjecno ce ostati, jedan od najstarijih gradova u BiH i ime takodjer. I ja sam porijekla iz blizine Stjepan Polja mada tu danas vrlo malo Bosnjaka hrvata zive ali nebi nikome palo na pamet da mijenja naziv mjesta, bas lijepo ime.