Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRŽAVA ZA PRAČOVJEKA !!!
Sjeća li se neko pokreta D.O.S.T.A i ostalih N.V.O.? Hvala im - učestvovali su u izgradnji države za \"MANEKENKU\", države za ALKOHOLIČARA, države za KRIMINALCA, države za MAJMUNA, države za ROĐAKA, države za sve osim za normalnog čovjeka
treba se organizovati, napraviti sacekusu i onda im palijama ruke i noge polomiti tako da ih u zivotu vise ne mogu koristiti. Nek im onda roditelji ispred skupstine prave mitinge i prosvjede kako su im djeca sakata. A kad oni krenu kucama, i njih dobro razbiti i u Miljacku baciti zajedno sa djecom.
po metak u oba koljena,doživotno nek šepaju i riješio si problem,kakva policija,kakva država i ostali šljam
cuj to... hmmmmmm .... a kazu problem su im psi lutalice eto ovo nije problem ... to djeco samo lupajte vjerovatno nemate pametnija posla ....
drzava covjeka
Ovi sto hodaju po Zagrebackoj bez zuba to smo mi haustorcad poizbijali. Nek pridje mom autu osvanit ce jos jedno ranjavanje. Pa kad mogu svi pucati mogu i ja kad mi udare na imovinu. Mozda malo vise kucica drotovskih po mahalama ne oko ambasada samo da cuvate guzonje kerovi jedni!
@Srbin Bio i ostao zato vam je toliko vatra na Rajvosa jadovane.
Dont touch others man car thats the rule
Kako smo mi Srbi protjerani iz Sarajeva u njega ko da je sami Sejtan uso. A nekad je to bio lijep grad.
To da je re.is lopov je apsolutno tacno,ali to da re.isu neko robuje je apsolutno netacno.Pa nema kod nas robovanja i cenzure kao kod vas od strane Milorada Dodika,kod vas je svaka sloboda sankcionisana,a svaka laz vise puta ponovljena.Imamo mi svoj mozak i sami donosimo odluke,a nismo kao vi koji se uvlacite Miletu u su.pak i dobro vam ide.
nije ovo grbavica, ovo su vraca ;)
Gdje je sad pokret DOSTA da smjenjuje gradonacelnika i ministre? Fuj kako mi se gadite. Gdje je sad 60 minuta da laje na vlast? Ili mozda treba prikazati situaciju boljom nego sto jeste. Kako ste samo providni. Mislite da je narod naivan i da ne konta.
nemos\' protiv bande hehehe ee sarajlije
gram da mu dam dande...
vala i sto se ovih novinara tice cast pojedincima ovo ostalo ..
Dodu krkani iz Mrske u grad sa sela pa neznaju da se ponasaju - vlaska posla .