Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvo je u potpunosti moralno posrnulo, a, po svemu sudeći bolje neće biti.
Koji slabić ti moraš biti da udariš žensko!!! Pa meni nekad bude nezgodno povući ženu za kosu tokom odnosa, iako to ona voli! Da mi je ikad vidjeti tako nešto, unakazio bih ga, bez razmišljanja!!! Jadnici, slabići, nezadovoljni svojim jadnim životom, pa da se iskale na ženi! \"Junačine\"... FUJ!
jest da ima svakakvih zena al za ovo bi im ruke polomio
Ovim biserima sto podrzavaju ovo nasilje treba na redovnom nivou batinati zene, mame, sestre i prijateljice, pa neka onda sjede i aplaudiraju \'\'junacinama\'\' sto ih udaraju. Degenerici jedni. Niste evoluirali poslije 10 godine. Dijete od 10 godina ima inteligentnije poglede na svijet. Ali zato ce vama biti lijepo u vasim zanimljivim zivotima, dok se svaki dan bude opijali, debljali i gledali isti tv kanal.
treba ih koznom palicom tuc po guzovima
Izfrustrirane junacine! Udari na nekog ravnog tebi ,a ne na slabije. Mada znam da ima jezikara i onih koje to u pravom smislu i zasluze ,ja sam ipak za razgovor ,a ako ni to ne ide ima razlaz. Bolje jedna hefta patnje nego cijeli zivot!
Sto ne mogu ovih novopecenih \"boraca\" za ljudska prava...udarili bi i oni svoju al ne smiju ih ni poprijeko pogledati , odmah su donji...pravi papucari...Nisam Za da se zena sakama gruha po kuci...al treba se malo postrojiti da se zna ko u kuci pisa stojeci...al eto ko im je kriv sto su ozenili Aždahe..ccc
treba ovima sto pruzaju podrsku majke,sestre i cerke batinanti svaki dan pa da onda vidimo mamu li vam primitivnu...seljacine
daj da se dogovorimo da te odalamim, pa da vidimo hocel otpast? :D
TAJ KO DIGNE RUKU NA ŽENSKO, DABOGDA MU OTPALA!
Kada sam procitao naslov, ja mislio sva etvorica u isto vrijeme na istom mjestu udarali zene. Super novinari... P.S. Za svaku osudu!
samo udri mehaga, i babo je tako
ruku na ženu, dabogda mu se osušila
Eno covjek kazenjen sa 10.000 eura zbog nedovoljnog seksa sa zenom, vas bi trebal kazniti sa 100.000 eura, pa da vidis majcin sine bi li je vise i ruzno pogledali..... bi ali malo sutra....
sve treba pobit,pa nikad je nece vise udarit.....
Samo treba tuci ...