Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se Mersadov kafic zove 'London'? U Bosni je 'plaho' popularno davati kafanama nekakva pretenciozna strana imena jer svako glumi da je ono sto nije pa ne zeli da ide u 'mehinu prcvarnicu' nego u nekakav 'London.'
El Dorado i Fata Morgana.
@Stellawho trebalo bi da se zove 'Suljagina Fata' i to bi turisti i stranci postovali. Ali glupani u bosni ne razumiju kako je to smijesno strancima kada vide takva strana imena u bosni. To je kao da odes u Afriku i nadjes neko pleme koje je svoje selo nazvalo 'coca cola' - to postaje smijesno, ne selo samo po sebi nego mentalitet ljudi koji mogu takvu glupost da urade diveci se tudjoj kulturi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj kolika mu je glava na slikama. majko moja pa ovo ni mati ne može da voli. primjer neandertalca
u aprilu pokušao ubiti covjeka a sad uhapsen? Jel se krio ili pusten dok se tuzilastvo nakani d apodigne optuznicu?
Tek se vratio sa mora.
sda sud i tuzilastvo
Kako može šošon (sandžaklija) biti sarajlija???