Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
utoka, 27 milja...neki fin decko!
Lopovi od lopova ukrali...
ma sigurno je on to posteno pa uz pare drzi utoku
svaka cast za provalnike a vlasnici su veliki kreteni,koje budale jos toliko para drze u kuci
Pa izgleda da su provalnici znali ko ima love. Čuj ženska torbica sa 7000 KM. Pa kod mene toliko para u cijeloj kući nikad nije bilo.
war3exe 20.12.2012. u 23:09 \"svaka čast ekipi na odrađenom poslu s obzirom da je dotični bio odmah pored\" koliko smo najblaze receno bolesno drustvo, najbolje govori broj lajkova na komentar ovog bijednika.
Lopov lopova uvek oseti, znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti. Uzecu ti sve, ma uzecu ti sve moja dusa je na to navikla, Lazi me sto znam prevarices me kao sudbina starog lopova. Lopov lopovu svaki pokret zna, nema tajni tu, nema kajanja.
Jel\' bio i zlatnih kašika u torbici...?
Hoce to ko ima toliko para da drzi u kuci! Zasto postoje banke druze? Pa danas ni penzioneri ne drze vise od 50 KM kuci sta je vama znete u kakvom okruzenjuu zivimo.Dok si imao toliko kesa lako ces ti to nadoknaditi,al sta cemo mi koji nemamo u steku nista???
Normalna i svakodnevna stvar u Dodikistanu, ne znam zašto od ovoga pravite vijest, jer ovo nije vijest tamo gdje žive genocidaši.
Blago provalniku...svaka cast B.D. kad pored tolike sirotinje i gladnih ima toliku lovu...NO COMMENT!
nema za njih smak svijeta xD
jell to svako ko ima para lopov? Ne mogu vjerovat...
interesantno je takodje da su lopovi znali gdje uletiti. Ima li za to neko objasnjenje. Ili neko misli da su lopovi jednostavno imali srece ?
Pouka:Nikad pare neostavljaj kod zene
pa nije on lopov niti glupan,al je budala sto nije stavio na banku
nEĆEŠ IH TI NIKAD ZARADITITI DOK BUDEŠ ZABAD\'O NOS GDJE MU NIJE MJESTO!