Smještena u sigurnu kuću
1

Teslić: Maloljetnicu tjerao da pruža seksualne usluge

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Teslićanin, čiji su inicijali D.N., koji je uhapšen zbog navođenja na prostituciju, maloljetnicu podvodio je u iznajmljenom ugostiteljskom objektu "Čupo" u Osivici u opštini Teslić, saznaje Srna u policiji Republike Srpske.

Riječ je o nekadašnjoj kafani "Slavuj" koja se nalazi pored regionalnog puta Teslić – Stanari – Doboj.

Maloljetnica, koja je sa područja opštine Doboj, vikendom i danima kada nije išla u školu radila je u ovom objektu kao konobarica. Istovremeno je D.N. navodio da pruža seksualne usluge.

Prema saznanjima Srne, policija je na osnovu dojave građane imala saznanja da se u ovom objektu pružaju seksusalne usluge za novac. Prije maloljetne Dobojke u ovom objektu na prostituciju je navođena još jedna maloljetnica sa područja Blatnice.

D.N., koji je u subotu uhapšen zbog sumnje da je trgovao ljudima radi prostitucije, od februara je, radi lične zarade, navodio maloljetnicu na pružanje seksualnih usluga njemu poznatim licima u ugostiteljskom objektu "Čupo".

Policija je izvršila pretres ugostiteljskog objekta gdje su pronađeni i izuzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O navedenom slučaju obaviješten je Centar za socijalni rad u Doboju, nakon čega je maloljetnica smještena u sigurnu kuću.