Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRNKICU IMA BOGA, KAD SAM PREDAVAO ZA PRIPRAVNICKI U MIN.ZA BORACKA PITANJA BIO SAM NAJBOLJI NA TESTU, A TI SI PRIMIO SVOG COVJEKA KOJI JE IMAO 10 BODOVA MANJE OD MENE.STA CU OTIAC MI JE POGINUO ZA OVU ZEMLJU, NIJE ME IMAO KO GURATI. BOG SVE VIDI.
Jeste li vi normalni, idioti jedni? Djevojka od 20 godina sinoć na tragičan način izgubi život u Brezi, ali ne... o njoj se ništa ne zna, nek se o ministru zna!
ministre na vješala!
Imal jos ovih slika??? ma trebaju svi izginuttt da je bogdom MUjezinovic bio u autu.
A sto pobrisa komentare jađoo...mora da ti je crnkić onom jednom rukom prstenjak slozio pa ti ga zao
upali rotaciju i po gasu
gdje su nam oni pravi nasi komentari? ove je admin umetao Zahidu Crnkiću da se ulize, admine isti si Zahid Crnkić. Ovo ti vazi i za onaj drugi clanak.
Uh znam kako je , taj saobracaj dodje kao rat. Zao mi je svakoga ko se ozledi. Imao sam ija udes prije 1 sedmicu, i zadobio sam teske povrede(klucna kost), pa razumim kako je. Brz oporavak stradalim i nedaj boze nikom vise nikakve ozlede.
http://www.betnovac.bloger.hr/
Jelo se i pilo ... ceh 1650 KM .. alkohol se tocio u litrima ... i buuuuummmmm razbilo se auto Ministarstva, a sve veliki vjernici he he he he he he he he ... fujjjjjjjjjjjjjjjjjj moralne nakaze steta sto prezivise ..
Sve pobrisano??? Tako se BiH \'popela\' na visoko 170to mjesto po slobodi govora i stampe. Sramota!!!
ba.
koji to jos ministar radi subotom???
Svako ima pravo na misljenje i to poštujem. Vidim da ima par pojedinaca koji veoma vjesto brane Crnkića (nismo mi budale da vas ne skontamo). Je li to sjekira upala u med pored ministra ? Samo za vas ulizice sto vam jedino noge vire iz Crnkićeve guzice koliko ste se uvukli. - Baš mi je drago da je nastradao hahaha, eto čisto da znate. Nisam odavno čuo ljepšu vijest.
da je degen, degen je... al\' nema smisla radovat se ovakvoj nesreci, vise s\' tim sto njje jedini povrijedjeni u ovom sudaru. nego, sta ce mu putni nalog za kretanje u BiH? odavno to ne treba.
Ako su ministri i ini nasi funkcioneri i skrivili nesrecu, to se nikad nece saznati.Zna se kako se to rjesava, podmicivanjem na licu mjesta.Desavalo se i prije desavace se i ubuduce.Nama samo ostaje nadati se da se i sami necemo jednog dana sresti s njima na putu u slicnim okolnostima.
Dajte da mu idemo u posjetu ponijeti kitu cvijeća, pa zaslužio je sa svojim radom (ili bolje rečeno neradom).