Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedno pitanje: KAKO?!
...odgovor je: pajser + golf.
ipak mislim da je samo dovoljan pajser, ovakvi bi i brod naopako okrenuli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...i nabrijana kanta od golfa na šinama...
Fino su stari govorili - čuvaj se vozača golfova.
T53-M-103
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ministar Bubica naredio kako bi sprijecio tramvaje da voze...
Sve mi više podsjeca na americke akcione filmove. Uzrok glasna muzika , kurcenje za volanom , dovodi do ovoga. Izgleda da je dokazivanje postalo mac sa dvije ostrice.
Ja mislim da bi trebalo uvesti određene zakonske mjere kojima bi se propisao minimum tehničkih zahtjeva koje vozilo mora imati da bi moglo biti u saobraćaju, npr. nemaš servo, ABS, EPS - nemožeš na cestu. Za vlasnike oldtajmera posebni propis u smislu ograničenja brzine i cesta na kojima smiju voziti.
Treba malo više pozornosti obratit prilikom liječničkih pregleda.... Posebno psiho-testove ne " lažirat " i 90 % problema je automatski manje. Naravno, tehnička ispravnost se podrazumijeva, ali garantiram da normalan vozač bez problema učestvuje u prometu i bez ABS , ESP i sličnih pomagala.
i tramvajski saobraćaj bio u prekidu...... haos...... koliko vremena treba da se auto uslika markira vozilo i makne sa tračnica....... ovako haos bez veze.......... dokle više
Bilo posla za džeparoše !!
molimo sve taxiste da se koncentrišu na čvili a konduktere na otoci u troli
svjedoci kažu da je bijeli golf3 šarao iz trake u traku te da se uvaljivao na milimetar od drugih. Pri tome je zakačio drugi auto koji se prevrnuo na krov. navodno je pokušao upaliti golf i pobječi ali su ga spriječili ostali vozači. Žena je izgleda povrijedila noge. Upozoravam da sam ovo čuo na licu mjesta od prisutnih tako da to nije moje svjedočenje....
...vjeruj da je tako, tipični obrazac vožnje ubice za volanom...kad ga zemlja zatrpa, svijet postane sigurnije mjesto.
Nista cudno. Prije par dana sam imao slicnu situaciju. Meni djete istraumirano, steta oko milja KM a on dobio kaznu 100 KM. Plati odmah i nece ni 100 dati nego 50. Veca kazna za pauka nego za izazivanje nesrece. Guzonje sredile fino da im djeca ne placaju velike kazne.
više raje se skupilo nego na tekmi želje
Tehnički pregled, kakav bi trebao biti, ovdje ne postoji. Kako je i dobro je, nek' je živa glava.
Htio da pokupi putnike na stanici...
PRODAJEM GOLF 3 ,ZA OZBILJNE MUŠTERIJE ODMAH DA KAŽEM CIJENA NIJE FIKSNA,MOŽE DOGOVOR,AKO NEKO PITA DA LI JE TO ONA 3-ICA ŠTO JE LEŽALA NA ŠINAMA ,ODMAH DA KAŽEM DA NIJE NEGO SAMO LIČI NA NJU,UOSTALOM MOJ MEHANIČAR I AUTOLAKIRER MOGU POTVRDITI ISTO JER DUŽE VRIJEME SARAĐUJEMO ...NIKAKVE ZAMJENE ME INTERESUJU,AUTO PRODAJEM ZATO ŠTO SAM SE NA OVOM VEĆ NAUČIO DOBRO VOZITI I IMAM DRUGO PA MI OVO SAMO SMETA...
Zna li neko da li voze tramvaji do centra? Hvala
Od cvile do bascarsije voze
ne komentarišite gluposti ja sam bila na mjestu nesreće žena uopšte nije kriva , već je ovaj u golfu udario u stranu jer je u "nesvjesnom" stanju vozio i auto je ko u filmovima letilo u zrak i palo na krov!
...golf na šinama, 15-20m od ceste...ko pozna "vožnju" šeherskih ljeljaka odmah zna i ko je kriv.
Sad sam ja naisao i vidio sam celavog nindzu s posjekotinama na glavi u policijskom autu,pozadi.Ne znam sta se desilo,ali napucana trica,obrijan momak,prilicno ubjedljivog izgleda moze slutiti samo na jedno ..
Svaki dan nesreca, kljukusari, TRANQUILO!
Iskreno se nadam da je stradao onaj koji je juče divljao po Titovoj.